Hieronder tref je de download link van de Reis naar jouw Innerlijke Godin.

De link naar de mp3 opent zich in het audioprogramma Clyp, waarna je (via je webbrowser) direct de breinmeditatie kunt beluisteren of op kunt slaan op je vaste pc. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Wil je de mp3 ook offline op je mobiele telefoon of tablet kunnen beluisteren, volg dan onderstaande instructie:

1) Download de breinmeditatie eerst op je vaste pc
2) Volg afhankelijk van je besturingssysteem 1 van onderstaande instructies om je smartphone of tablet te synchroniseren met je pc:

ITunes: http://support.apple.com/nl-nl/HT201253

Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/1250232?hl=nl

Let op: De breinmeditaties zijn er in 2 versies: 1 met en 1 zonder inleiding. De eerste keer adviseer ik je de volledige versie te beluisteren. Als je eenmaal bekend bent met de oefening, kan je ervoor kiezen om de breintraining zonder inleiding te beluisteren.

Download hier: Reis naar jouw Innerlijke Godin (volledige versie)

Download hier Reis naar jouw Innerlijke Godin (zonder inleiding)

Hieronder tref je het bijbehorende Godinnenschrift. Print deze uit en vul deze in na de eerste keer luisteren. Zorg ervoor dat je hier echt tijd voor inplant en dat je niet gestoord kunt worden. Het invullen van jouw Godinnenschrift is een wezenlijk onderdeel van deze online workshop en dient als belangrijk reflectieverslag ter verdieping en implementatie. Sla dit dus niet over als je optimaal wilt profiteren van de effecten die deze online workshop teweeg kan brengen!

Download hier het Godinnenschrift

Ik wens je veel plezier met deze online workshop!

Sabrina

Jouw Happy HSP Coach

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven