Geluk zit em vaak in de kleine dingen

Dat is met dit prachtige handgeknoopte koperen geluksarmbandje niet anders. Alleen al door het te dragen en ernaar te kijken voel je je al blij!

Maar dat is niet de enige reden waarom je deze koperen armband zou willen dragen. Deze geluksarmband heeft namelijk ook heilzame effecten op je gestel. Zo’n 10.000 jaar geleden ontdekte de mensheid de magische krachten al van koper.

Al in deze verre oudheid stond dit metaal bekend om zijn om zijn antiseptische, ontstekingsremmende en immuunversterkende werking. Helende eigenschappen die dus ook in dit handgemaakte sieraad aanwezig zijn en kunnen ondersteunen bij:

 • een holistische disbalans
 • verlies van energie / ervaren van negatieve energie
 • verminderde weerstand
 • stress
 • vermoeidheid
 • lichamelijke ongemakken
 • ontsteking gerelateerde aandoeningen (zoals reuma, fybromyalgie, artrose etc.)

Natuurlijke ondersteuning met een heilzaam effect

Koper is een essentiële voedingsstof (spoorelement) voor de mens die allerlei belangrijke processen in het lichaam ondersteunt.  

Het bevordert bovendien het psychische en mentale welzijn. Als koper op de huid wordt gedragen, worden kleine, verwaarloosbare hoeveelheden kopersulfaat via de huid opgenomen in de bloedstroom waar het zijn werk kan doen.

Zo helpt koper onder andere bij de opname van ijzer uit het bloed, de vorming van rode bloedlichaampjes en opname van vitamine C. Het stimuleert de werking van de zenuwen en de hersenen, de celademhaling en de celgroei en speelt een rol bij de pigmentatie van huid en haar. Het werk krampverlichtend en ondersteunt bij menstruatieklachten.

Geluk(t) voor kinderen

Exclusief voor Gevoelig Kind is een kindermaat vervaardigd speciaal voor de wat smallere polsjes (10-14 cm). Op deze manier kan jouw gevoelig kind dagelijks een vleugje geluk om zijn/haar pols dragen.

Specificaties:

 • Materialen: koperen kralen 4 mm & gevlochten katoendraad
 • Gewicht: 10 gram
 • Prijs per stuk 19,95 euro
 • Kan zonder problemen gedragen worden i.c.m. magneethart
 • Koper dat aan zuurstof en de zuurgraad van de huid wordt blootgesteld verkleurt. Dit is een normaal verschijnsel.
 • Om het (gevlochten touw van dit) sieraad echt mooi te houden is het aan te raden het niet in water te dragen. Het kan evenwel contact met water aan zonder dat dit effect heeft op de heilzame eigenschappen.
 • Raadpleeg altijd een arts in geval van specifieke gezondheidsklachten*

*Disclaimer: deze pagina is met uiterste zorg samengesteld, er kunnen echter geen enkele rechten aan worden ontleend.  De resultaten kunnen per persoon/kind variëren en hangen met vele factoren samen. Koperen sieraden zijn geen medicijn maar een holistische ondersteuning. Gevoelig Kind beweert niet dat de koperen armband bedoeld is om ziektes te voorkomen, genezen, beperken, behandelen of zal helpen een diagnose te stellen. *Als u (denkt dat u) een gezondheidsprobleem heeft, moet u altijd een arts of andere specialist raadplegen.

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven