Wat leuk dat je interesse hebt in mijn kinderboek Drammend Draakje; een verhaaltje met een moraaltje voor gevoelige perfectionistjes met faalangst.

Dit verhaaltje in rijm gaat over een draakje dat altijd maar zeurt dat hij niet goed genoeg is. Hij wil zö graag perfect zijn dat hij geen foutjes durft te maken en niet ziet wat hij allemaal al kan en heeft. Dit maakt Drammend Draakje boos, verdrietig of bang en dat laat hij merken ook! Maar gelukkig heeft hij een lieve mama die hem eraan herinnert dat hij niks leert zonder goede foutjes en daardoor juist een dapper draakje kan worden.

Recensie

‘Wat een ontzettend lief en eerlijk boekje is dit. Een gevoelig boekje, zo zou ik het ook willen omschrijven. Net als die vele kindjes die zich, net als Drammend Draakje, vaak niet goed genoeg voelen. Sabrina heeft een mooie boodschap in een herkenbaar verhaal gestopt. Doordat het op rijm is geschreven is het een prettige manier van (voor)lezen. De reflectievragen en opdrachten achterin kan je gebruiken om samen een groeigesprekje te gaan. Het is een boekje dat niet mag ontbreken in de kinderkamer. Kruip voor het slapengaan dicht tegen elkaar aan en luister naar dit lieve, herkenbare verhaaltje. Lekker je hoofd legen en daarna rustig in slaap vallen. Een gouden tip voor kleine piekeraars. Drammend Draakje is ook heel leuk om voor te lezen in de klas om vervolgens in gesprek te gaan met de groep. Als professional vind ik het een waardevolle toevoeging voor de ondersteuning van kinderen met faalangst en de zeer gevoelige, temperamentvolle draakjes onder ons die het zo graag goed willen doen.” Stéfanie Groeneveld – Orthopedagoog

Drammend Draakje is voor ouders, leerkrachten en andere professionals die met jonge kinderen werken die last hebben van perfectionisme en faalangst en de daaruit voortvloeiend beperkende gedachten, gevoelens en gedrag.

Drammend Draakje wordt op dit moment vormgegeven en komt hopelijk nog voor de zomer uit. Jij kunt vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van alle updates rondom de voortgang en speciale lanceringsacties door je in te schrijven via onderstaand formulier.

Bovendien maak jij door je inschrijving kans op een GRATIS gesigneerd boek met als bonus ook nog eens 3 boekenleggers (printables) en het door mij ingesproken luisterverhaal (die in de ledenomgeving te downloaden zullen zijn).

https://gevoeligkind.activehosted.com/f/8

Schrijf je dus snel in en ontvang tot aan de boeklancering alle ins & outs van mijn eerste kinderboek Drammend Draakje (ik zal je niet spammen;-)

PS: de belangstelling middels de vooraankondiging op mijn Facebook pagina was groot, dus wil je verzekerd zijn van een eerste druk exemplaar is het slim om je aan te melden voor de emaillijst.

Tot in de mail!

Boek Drammend Draakje

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven