De Regenboogtrap

”Ontdek de methode om je hoogsensitieve kind weer in zijn kracht te zetten- vanuit de veiligheid van je eigen huis zonder langdurige therapiëen.”

Is je kind heel erg gevoelig en snel overprikkeld? Heeft het last van intense emoties zoals boze buien, angsten of verdriet? Heel goed mogelijk dat jouw kind hoogsensitief is, in Nederland ook wel hooggevoelig genoemd, waardoor het gemakkelijk overspoeld wordt door indrukken van buitenaf. 

Hoogsensitiviteit kenmerkt zich door de diepe verwerking en analyse van prikkels in het brein. De hersenen missen als het ware een filter, een soort ”TEFAL laagje” waardoor alle prikkels tegelijkertijd binnenkomen. 

Hierdoor kan je kind behoorlijk sterk reageren op interne en externe stimuli met als gevolg een overbelasting van het zenuwstelsel en energiesysteem als het hier niet tijdig sturing aan kan geven.

De stressrespons in het hypersensitieve brein wordt geactiveerd en zorgt voor een continue aanvoer van stresshormonen met alle gevolgen van dien.

Je merkt dan dat je kind steeds meer uit balans raakt

 • heeft een (heel) kort lontje en/of huilbuien
 • het slaapt slechter (in)
 • voelt zich snel moe en energieloos
 • heeft last van negatieve, malende gedachten
 • kan zich minder goed concentreren
 • is onzeker

Ook kan het juist druk of teruggetrokken, angstig gedrag laten zien...of ontstaan er (onverklaarbare) lichamelijke klachten zoals hoofd- en buikpijn…

Herken je dit?

Ik weet er alles van. Het voelt intens verdrietig en machteloos om je kind zo te zien worstelen. Je wilt het zo graag helpen om beter te leren omgaan met zijn fijngevoeligheid en alle prikkels. Zodat het minder snel van slag is en weer lekker in zijn vel zit. Maar hoe dan?

Help je (prikkel)gevoelige kind sterker staan in een wereld die overweldigt

Met de breinmeditatie De Regenboogtrap, een kindermeditatie speciaal voor hoogsensitieve, prikkelgevoelige kinderen, bied ik je een magische oplossing. En dat vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen huis die jou de coach van jouw gevoelig kind maakt…

Middels een helend verhaal vol herkenning en erkenning zal jouw gevoelig kind diep ontspannen en tot rust komen. Stapje voor stapje draag ik je kind, tijdens het afdalen langs de helende chakrakleuren van De Regenboogtrap, de handvatten aan om het eigen zenuwstelsel te leren reguleren, het energieveld in balans te brengen, beter te gronden en te leren omgaan met een wereld die zo overweldigt.

Breinmeditatie Methode: de magie van helende muziek therapie

Ik stel mij graag even aan je voor: mijn naam is Sabrina van Dijk; hoogsensitief en hoogbegaafd, oprichtster van platform Gevoelig Kind (met 62000+ volgers op Facebook) en moeder van 2 unieke sensitieve jongens van nu 10 en 13…mijn grootste inspiratiebronnen.

Hun specifieke behoeften en intense beleving van de wereld, die als opvoeder een enorme uitdaging met zich meebrengen, zijn van jongs af aan altijd mijn drijfveer geweest hen zo optimaal mogelijk te ondersteunen zodat zij ondank hun gevoelige inborst met volle veerkracht en authentiek een gelukkig leven kunnen leiden

Als HSP deskundige, Energy Healer/Shamballa Reiki Master & professioneel stemactrice heb ik mij derhalve sinds 2013 toegelegd op het schrijven en inspreken van magische meditaties op speciale breinmuziek voor hoogsensitieve/hoogbegaafde, prikkelgevoelige kinderen. Met als doel hen diepe ontspanning, psychoeducatie en tools voor emotieregulatie te bieden waardoor het gevoelige zenuwstelsel tot rust kan komen en de stress kan wegvloeien.

De Regenboogtrap - helende breinmeditatie voor hoogsensitieve kinderen

Deze magische meditaties, die ik breinmeditaties hebt gedoopt, hebben een diepgaand therapeutisch effect dat wordt veroorzaakt door 3 specifieke elementen die mijn BreinMeditatie Methode© zo uniek en effectief maakt:

 • Het helende verhaal
 • Mijn helende stem
 • De helende breinmuziek

In de loop der jaren is gebleken dat ik als geboren en zeer ervaren Energy Healer niet alleen via mijn handen maar ook via mijn stem helende frequenties mag doorgeven vanuit het bronveld (om het beestje maar even een naampje te geven;-). 

Deze frequenties hebben een bijzonder effect op het energielichaam en zetten je in een hogere trilling waardoor de holistische balans kan terugkeren en het makkelijker wordt om patronen die je niet meer dienen los te laten en nieuwe mogelijkheden en kansen toe te laten en te omarmen.

De transformerende kracht van Binaural Beats

Door mijn stem en de helende scripts vervolgens te combineren met een speciale, wetenschappelijk onderbouwde muziektechnologie*, genaamd binaural beats, is een unieke muzikale therapie ontstaan die je bijna magisch zou kunnen noemen. Ik heb er inmiddels vele duizenden hooggevoelige kinderen en hun ouders mee mogen helpen naar een nieuw hervonden gevoel van evenwicht.

Binaural Beats produceren een verschillende frequentie in beide oren. Dit creëert een derde toon met specifieke hersengolf in je brein, de zogenaamde binaural beat (de verschiltoon), die erop gericht is de staat van je bewustzijn te veranderen en beide hersenhelften uit te balanceren.

Wanneer je bijvoorbeeld erg gestrest bent, trillen je hersengolven op een andere frequentie dan wanneer je juist heel ontspannen bent. De hersengolven passen zich dus aan de frequenties van de binnenkomende tonen aan, wat een bepaalde gemoedstoestand kan oproepen. Dit kan variëren afhankelijk van het soort binaural beats dat je beluistert.

In dit geval dus Theta: de staat van diepe ontspanning, verhoogde creativitet, leervermogen, heling en intuïtie. En hoewel dit de basistechniek is, ligt er nog meer innovatie ten grondslag aan mijn Breinmeditatie Methode. De echte impact vindt namelijk plaats doordat de binaural beats geplaatst zijn onder breinmuziek met biologische klanken die op een natuurlijke en geleidelijke wijze de hersenfrequentie verlaagt en zo de meditatieve en helende eigenschappen veroorzaakt die zo belangrijk zijn om de resultaten te behalen die ik je beloof.

Bij regelmatig gebruik (want de hersenen dienen getraind te worden om de thetafrequentie aan te nemen) zal je kind (en jij dus ook;-) de volgende voordelen kunnen ervaren:

 • Beter en langer slapen (omdat de hersenen
 • Volledige ontspanning van lichaam en geest
 • Betere ademhaling
 • Stressreductie
 • Positief zelfbeeld
 • Meer zelfvertrouwen
 • Verhoogde creativiteit
 • Betere concentratie
 • Betere connectie hebben met zichzelf en anderen
 • Minder piekergedachten en angsten
 • Beter humeur

Waarom De Regenboogtrap anders is dan een normale kindermeditatie

Ik vat bovenstaande nog even kort voor je samen, want ik snap dat er een heleboel informatie staat en jij maar 1 ding wilt: je gevoelig kind helpen.

Dus waarom zou je De Regenboogtrap willen inzetten:

 • De specifiek voor hoogsensitieve kinderen ontwikkelde visualisaties zorgen voor veel herkenning en erkenning (psycho-educatie)
 • In het script zijn speciale Energy Healing- en Breintraining/Hypnose technieken verwerkt die de oefening extra krachtig maken
 • Het prachtige fantasieverhaal wordt ondersteund door de grondende klanken van speciaal gecomponeerde breinmuziek wat een aardend effect heeft.
 • De binaural beats, die onder de helende tonen van de muziek liggen, zijn zo afgesteld dat zij een Theta frequentie veroorzaken in de hersenen waardoor een ultieme staat van ontspannenheid teweeg wordt gebracht
 • Deze staat van ontspanning kan normaal gesproken alleen bereikt worden tijdens diepe meditatie zoals Zen monniken dat doen maar kan nu eenvoudig worden bereikt door het luisteren met een koptelefoon
 • De hersenen worden door de Theta frequentie die door het brein wordt opgepikt gevoelig voor positieve suggestie waardoor oude patronen worden doorbroken en nieuwe steunende patronen worden geïnternaliseerd. Oftewel, het onderbewuste deel van het brein van je kind wordt direct aangesproken en positief beïnvloed, zonder enige moeite en zelfs als het slaapt.
 • De effecten van de Thetafrequentie zijn bij regelmatig beluisteren met koptelefoon talloos: van , meer ontspanning gedurende de dag, reductie van angst- en stressgevoelens, betere focus en concentratie, grotere creativiteit, verbeterd humeur tot verbetering en verdieping van slaap (dit laatste omdat het brein via de Thetafrequentie wordt voorbereid op de natuurlijke Deltastaat (diepe slaap).
 • en last but not least…mijn diep ontspannen stem die een helende trilling mag inbrengen tijdens het luisteren
Ervaringen De Regenboogtrap - Gevoelig Kind
Ervaringen De Regenboogtrap - Gevoelig Kind

Wat je mag verwachten als je De Regenboogtrap bestelt

Natuurlijk wil je eerst even horen hoe de muziek en mijn stem klinkt. Dat snap ik. Hieronder tref je een kort luisterfragment. Het is slechts een kleine impressie van de muziek en mijn stem, maar dat heeft te maken met auteursrechten, dus je hoort hier niet de hele oefening. Vertrouw me…het vervolg is nog veel mooier;-)

 • Reistijd van de breinmeditatie: 22 minuten
 • Aanbevolen leeftijd: geschikt voor hooggevoelige kinderen vanaf 4 t/m ong. 11 jaar (soms zelfs jonger, soms iets ouder maar gemiddeld genomen is dit de leeftijdscategorie).
 • Licentie voor 1 gezin: jouw investering in je kind (en je eigen rust) bedraagt normaal eenmalig 24,50 euro (en dat is incl. gratis individuele feedback via Whatsapp bij vragen m.b.t het inzetten van dit product. Je hebt dus altijd een hulplijn achter de hand mocht je nog iets willen weten of mijn persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Hooggevoeligheid als kracht in plaats van klacht

Stel je voor dat jouw gevoelig kind zichzelf beter leert begrijpen en zijn gevoeligheid leert in te zetten als kwaliteit. Dat de stress aanzienlijk wordt verminderd en het meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en veerkracht ontwikkeld…Opnieuw balans gaat ervaren in een wereld die bol staat van de prikkels en daardoor weer lekker in zijn vel komt te zitten.

Zou dat niet geweldig zijn?

Enkel door te luisteren naar mijn helende stem, het fantasievolle script en de transformerende muziek wordt dit alles op korte termijn mogelijk.

Laat je gevoelig kind weer stralen en start vandaag nog met De Regenboogtrap. Downloaden, lekker gaan liggen en luisteren…het is echt zo simpel. De rust die zal ontstaan klinkt oorverdovend, dat beloof ik je;-)

De Regenboogtrap E-bookAls BONUS ontvang je het gelijknamige E-book cadeau

 • Het E-book kan je kind gebruiken terwijl het de De Regenboogtrap beluistert of op een ander moment dat hij zich even wil terugtrekken.
 • Het Ebook leent zich heel goed om samen met je kind te lezen voor het slapengaan.
 • Het E-book is zo samengesteld dat jouw kind zijn eigen beelden kan gebruiken.
 • Het E-book is ook een geweldige tool om samen met je kind creatief aan de slag te gaan n.a.v. wat hij tijdens de oefening allemaal voelt en meemaakt.
 • Het E-book bevat een prachtige Mandala kleurplaat zodat je kind zich al kleurend kan ontspannen.
Bestelknop

Na je betaling ontvang je per mail een link naar de online ledenomgeving waar je het luisterbestand kunt downloaden en de bonusmaterialen en uitleg voor je klaar staan. Je kunt De Regenboogtrap vanaf je PC eenvoudig zelf op een cd branden, synchroniseren met je smartphone of tablet of opslaan in Dropbox en de Drop Box app installeren op je mobiele apparaat om overal te luisteren. Conform de Algemene Voorwaarden kan er voor dit digitale product geen restitutie of ruiling plaatsvinden na aankoop.

De Regenboogtrap wordt ook door diverse kindercoaches- en therapeuten met veel succes ingezet als therapeutische tool middels een professional licentie. Ben jij coach, therapeut of HSP/HB dienstverlener en wil jij De Regenboogtrap zakelijk inzetten als methode in jouw praktijk? Neem dan contact met mij op over de voorwaarden zakelijk gebruik via contact@gevoeligkind.nl. De hier aangeboden versie betreft een licentie voor 1 gezin en mag vanwege auteursrechten NIET zakelijk worden ingezet dan wel worden gedupliceerd of aangeboden/verkocht aan derden. Bij geconstateerd misbruik van de auteursrechten zal actie worden ondernomen.

Voor deze ouders maakte De Regenboogtrap snel het verschil

In de 10 jaar dat Gevoelig Kind bestaat besloten inmiddels meer dan 18000 gezinnen De Regenboogtrap een kans te geven…en met groot succes. Om iedere avond met mijn stem in duizenden slaapkamers te horen te zijn en gevoelige kinderen te mogen ondersteunen naar rust en lekker slapen is een groot voorrecht.

Hieronder tref je een greep aan ervaringen van échte ouders zodat je kunt inschatten welke transformatie De Regenboogtrap ook voor jouw kind in petto heeft.

De Regenboogtrap helpt gevoelige kinderen in hun kracht staan - Gevoelig Kind

Voor mijn lieve en nu overprikkelde dochter van 4 jaar De Regenboogtrap besteld. Vanavond voor het eerst opgezet.. In een woord wauw…Ze ging op bed liggen en kwam volledig tot rust, haar oogjes straalden bij herkenningspunten en na afloop zei ze; dat was fijn mama! We gaan deze luisteroefening zeker integreren binnen de routine, ontzettend bedankt!! Groetjes Marlies

Een tijdje geleden De Regenboogtrap aangeschaft voor mijn beide zoontjes en het werkt echt ongelooflijk goed. Als ze een drukke dag hebben gehad met erg veel prikkels dan zetten ze De Regenboogtrap op. De herkenning is fijn, maar ze worden er ook echt ontzettend rustig en ontspannen van, super! Bedankt! Marianne

Ik wilde je nog even laten weten dat ik zo ontzettend blij ben met De Regenboogtrap. Mijn zoontjes van 8 en 5 jaar luisteren hem allebei voor het slapen gaan en hebben geen moeite meer met in- (en vaak ook) doorslapen. Ook als er iets is gebeurd waar ze helemaal overprikkeld van zijn of verdrietig/van slag dan is De regenboogtrap een uitkomst, heerlijk!!! (en dat gebeurt regelmatig, aangezien ze beide hoogebegaafd zijn en tegen heel veel problemen aanlopen op school). Marie

Toen ik De Regenboogtrap had aangeschaft, heb ik hem dezelfde avond samen met mijn zoon beluisterd. En hij werd er zo rustig van!  Ik zag aan hem dat hij wat werd verteld herkende. Hij zegt ook altijd als alles hem te veel wordt: “O nee”. Ook het verhaal met de regenboogcape en de vlinder vond hij zo fijn. We luisteren de oefening nu ook elke avond en tijdens het luisteren geef ik hem een beenmassage en kriebel ik hem op zijn rug. Daarna valt hij rustig in slaap en slaapt hij de hele nacht door en is hij ‘s ochtends niet meer om 5 of 6 uur wakker. Heerlijk….Nogmaals bedankt!! Annemiek Zwarts

Een beetje hopeloos was ik op zoek naar iets om mijn dochter (8 jaar) te helpen. Ze was al weken heel angstig bij het inslapen en stond (soms de hele nacht lang) op omdat ze wakker schoot. De Regenboogtrap heeft echt een fantastisch effect op haar. Sinds we deze s ‘avonds opzetten, valt ze rustig in slaap en slaapt ze gewoon door. Mijn andere kinderen worden er ook rustig van, maar bij haar is het veel opvallender. Bedankt voor de moeite die je hebt gedaan om dit te maken! Een gelukkige mama

Meteen gekocht….. en toen mijn dochter naar bed ging aangezet. Voor het eerst ging ze rustig naar bed en begon ze te gapen bij het luisteren van De Regenboogtrap. Ze was zo geboeid, ze wilde het hele fragment afluisteren en het liefst nog 10x. Het leek wel of ze zich begrepen voelde en er een last van haar schoudertjes viel. Al na 1x een groot succes. Esther van Rijsbergen

Jay vindt De Regenboogtrap helemaal geweldig en heeft er na een drukke schooldag of nare momenten heel veel steun aan. Hij gaat nu al zonder dat we hem erop wijzen zelf achter de laptop zitten en luisteren naar de oefeningen. Dus echt een schot in de roos. Dank je wel want dankzij jouw tips en De Regenboogtrap is Jay zelfverzekerder en wordt eerder leeg in zijn hoofd. Lieve groetjes Silvia en Jay

Sta jij hier binnenkort ook bij?

Net ademloos de Regenboogtrap beluisterd….wat een prachtige stem! Echt zo goed en je zegt zulke herkenbare dingen. Mijn eigen 3 hooggevoelige kinderen gaan veel baat hebben bij deze oefening. Hier mag je zeer terecht enorm trots op zijn! Nanda Lofvers, Kinderyoga Docente

Wat een geweldig verhaal is De Regenboogtrap! En zo mooi verteld. De eerste schooldag na de vakantie kwam onze dochter helemaal hyper thuis. Zoveel indrukken weer gehad… We hebben samen de breinmeditatie beluisterd en ik merkte dat zij helemaal rustig werd. Ikzelf trouwens ook. Ik ben heel erg benieuwd wat voor moois De Regenboogtrap ons gaat brengen. Danielle Lammers

Ik heb je luistertraining direct gedownload en net de opname beluisterd. Echt geweldig! Ik had tranen in mijn ogen van ontroering. Ik ga dit zeker gebruiken voor mijn hooggevoelige zoontje. Jan Everts

Wat een heerlijke oefening! Het mooiste compliment krijg je van mijn dochter Sabrina. “Hier ben ik zo blij mee mama”. Miranda Broeren

Wij hebben nu twee weken de meditatie bij het slapengaan opstaan. Heerlijk ritueel! Jongste na de derde keer in de ochtend heel erg boos ”mama waarom heb je hem eerder uitgezet!” Hij had het einde niet meer gehoord;-) Hij vraagt er iedere avond naar en vanochtend had hij zijn kleren erop uitgezocht, hij wilde groen omdat hij zin had om lief te zijn voor iedereen! Mijn middelste zoon grapte over de kleurtjes, toch merk ik dat hij het meeste in de dag ermee bezig is en dat hij zijn boosheid ermee aanpakt. In combinatie met een kristal merkte hij laatst zelf op ”Mama de wereld is weer peace and love”. Marielle

Hoi Sabrina, mijn zoon Chris is zo enthousiast over De Regenboogtrap dat hij ‘m iedere avond twee keer achter elkaar wil horen! Ik heb ook de indruk dat hij veel makkelijker, sneller en rustiger in slaapt valt dan voorheen! Daardoor is hij overdag fitter en minder gefrustreerd. Dus wat mij betreft nu al een groot succes! Anke Smeets

Wat een succes is De Regenboogtrap! Om het wat makkelijker te maken voor mijn dochter hebben we een regenboog gemaakt van kleurenstaaltjes van de bouwmarkt en de tekst achterop geschreven! Ideaal, zo kan ze hem altijd meenemen! Judith Prinzen

Echt helemaal geweldig De Regenboogtrap. Voor hooggevoelige kinderen, maar ik denk dat ook kinderen die niet hooggevoelig zijn hier wat aan hebben. De eerste twee keer was een beetje gek en onwennig, maar nu vragen de kinderen zelf of ze naar De Regenboogtrap mogen luisteren als ze niet kunnen slapen. Ik ga het straks in mijn praktijk ook gebruiken en ga bij elke kleur kaartjes met verschillende werkvormen maken. Een aanrader! Saskia Reerink

Ik heb De Regenboogtrap aangeschaft voor mijn jongste hooggevoelige dochter van 6. Toen ik de oefening had gedownload was iedereen het huis uit en had ik de gelegenheid het eens goed te beluisteren. Nu wil het dat ik fibromyalgie heb en sinds een tijdje weer meer pijn en verkramping ervaar en op dit moment helemaal niet lekker in mijn vel zit waardoor ontspannen nog wel eens moeizaam is. Tot ik net jouw meditatie beluisterde…Wat is dit praaachtig en bijzonder!! Vanaf de eerste paar zinnen voelde ik het kind in mij aangesproken worden en was ik om. Wat een super verhaal, prachtige stem en heeeerlijke muziek!

Eindelijk weer eens even de mama/vrouw/grote ik los kunnen laten en me weer helemaal klein en beschermd gevoeld. Ik was er ontroerd van. Ik aardde en zweefde tegelijk, er spatten sterretjes door mijn lichaam en de rust die toen door mijn hele lijf heen trok, echt onbeschrijfbaar! Ik wilde er eigenlijk niet meer uit!!! Heb nog lekker even na zitten voelen… Je meditatie ga ik dus niet alleen inzetten voor mijn jongste dochter, maar ook voor mijn oudste van 15 en voor mijn eigen kleine ik, en papa moet hem zeker ook ervaren! Heerlijk voor 4x hooggevoelige personen. Wat een kadootje Sabrina, dit had ik vandaag zo hard nodig. Dank je wel!! En wat een prachtige stem heb  je….heel fijn om naar te luisteren! Warme groet, hopelijk mogen we nog vaak van je mooie werk genieten! Miranda

PS: als je tot hier gelezen hebt, dan resoneert er iets diep in jou waardoor je voelt dat De Regenboogtrap jouw gevoelige kind(eren) kan helpen. Luister naar je innerlijke stem en weet dat als je besluit deze investering in je kind te doen je NU tijdelijk gebruik kunt maken van de couponcode TRANSFORMATIE waardoor de gezinslicentie niet 24,50 euro maar slechts 12,25 euro bedraagt. Daar bovenop krijg je mij gratis als achtervang via Whatsapp bij vragen en als bonus het gelijknamige E-book + levenslange toegang.

Meer dan 18.000 ouders gingen je al voor met veel succes. Ik hoop dat ik jou binnenkort ook tot die inner circle mag verwelkomen en je met despeciale kortingscoupon het laatste zetje kan geven om tot aanschaf over te gaan…want als jouw kind hoogsensitief is dan mag De Regenboogtrap eenvoudigweg niet ontbreken aan je playlist.

PPS: onderstaand tref nog enkele luistertips als je De Regenboogtrap gaat inzetten. In de ledenomgeving waar alle materialen voor je klaar staan en een persoonlijk account voor je wordt gecreeerd na je betaling, tref je er overigens nog veel meer zodat je goed beslagen ten ijs komt.

LUISTERTIPS DE REGENBOOGTRAP

 • Ik adviseer je om de Breintraining te integreren in de dagelijkse routine van jouw gevoelige kind, maar er naar te luisteren op een rustig moment, bij voorkeur voor het slapengaan of een ander rustig moment. Zorg er dus voor dat je 1-2 uur na het beluisteren geen activiteiten inplant die concentratie vereisen.
 • Laat je kind er stapje voor stapje mee bekend raken, maar forceer niets. Sommige kinderen hebben even tijd nodig om te wennen. Alles is goed. En je mag mij altijd appen voor advies als je in jouw specifieke situatie vragen hebt omtrent het optimaal inzetten van deze luistertraining bij jouw kind.
 • Voor jonge kinderen kan het fijn zijn om deze oefening de eerste paar keer samen te doen terwijl jullie lekker samen op de bank of op bed liggen (na een prikkelvolle schooldag of voor het slapen). Geef je kind, zeker in het begin, de mogelijkheid om iedere middag/avond naar deze audio te luisteren zodat de boodschap en de technieken beklijven. Hoe vaker de hersenen de beats horen, hoe krachtiger het effect.
 • Vergeet niet om er helemaal te zijn voor je kind en sta open voor vragen die door de breintraining kunnen worden oproepen. Het is een prachtige manier om vertrouwelijk te zijn met je kind en je te verbinden met zijn innerlijke wereld.
 • De binaural beats die de hersengolven verlagen waardoor jouw kind zich diep kan ontspannen, komen het best tot hun recht als je gebruik maakt van een koptelefoon. Op die manier zal jouw gevoelige kind het meest effect ervaren van deze bijzondere muziek. Dit wil overigens niet zeggen dat je de opname niet zonder koptelefoon kunt beluisteren, het effect zal echter nog groter zijn.
ja sabrina ik wil meteen beginnen

*Het Monroe Institute in Amerika doet al decennialang succesvol onderzoek en zij hebben programma’s ontwikkeld die steeds vaker in de psychiatrie worden gebruikt maar ook bij bijvoorbeeld pijnbestrijding tijdens chirurgische ingrepen.

Disclaimer

Deze oefening draagt bij aan het algeheel welzijn van je kind, maar is niet ter vervanging van medische of psychologische behandelingen en er worden dan ook geen gezondheidsclaims gedaan. Hoewel onderzoek naar binaural beats heeft aangetoond de bovengenoemde positieve voordelen te hebben, zullen de resultaten per kind verschillen en zijn zij o.a. afhankelijk van de duur van het beluisteren van de breintraining en het al dan niet dragen van een koptelefoon. Er kunnen hieraan dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Vanwege de binaural beats wordt het afgeraden naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt. Ook wordt ten strengste afgeraden deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines omdat de beats de hersengolven beinvloeden en dus ook je concentratie. Gevoelig Kind kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor situaties/schades/ongemakken die ontstaan door het gebruik van deze breinmeditatie en/of het niet naleven van genoemde adviezen. 

Scroll naar boven