Essentiele Oliën Plant Therapy Nederland via Gevoelig Kind

Creeër balans en rust in jouw gevoelig gezin met de helende essenties van Plant Therapy®️

Omhul je met de weldadige geurfrequenties van Plant Therapy en ervaar de wonderlijke eigenschappen van deze pure, natuurlijke essentiële oliën, afgestemde blends en roll-ons. Omdat de heilzame geuren direct een therapeutisch effect hebben op het brein, kunnen ze jouw stemming, stressniveau en gevoel van kalmte optimaliseren. Hierdoor hebben ze het vermogen om ontspanning, emotioneel welzijn en een harmonieuze leefomgeving te bevorderen.

Een must have voor grote en kleine HSP die veel in hun hoofd wonen, gemakkelijk overprikkeld raken, slecht slapen en intense emoties ervaren. De essentiële oliën van Plant Therapy zijn een puur en magisch geurgeschenk als de wereld je snel overweldigt. En dat tegen een prijs die je positief zal verrassen in vergelijking met andere merken in de markt.

Plant Therapy Essentiële oliën: 100% puur, natuurlijk én betaalbaar

Via Gevoelig Kind, officiëel partner van Plant Therapy Essential Oils in Nederland, heb jij nu toegang tot hoogwaardige etherische oliën en lichaamsverzorgingsproducten. Met enkel zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten (USDA-gecertificeerd biologisch en vrij van GMO’s en schadelijke pesticiden) kan je nu genieten van heerlijke én eerlijke essentiële oliën tegen een zeer betaalbare prijs. Want dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Plant Therapy.

KidSafe®️: een samenwerking met Robert Tisserand

Essentiéle Oliën Plant Therapy KidSafe slaap blend voor gevoelige kinderen

Met name de KidSafe lijn, die tot stand is gekomen in samenwerking met Robert Tisserand, een vooraanstaande expert en autoriteit op het gebied van aromatherapie, is het benoemen waard. Met zijn jarenlange ervaring en expertise in het gebruik van essentiële oliën voor gezondheid en welzijn is deze unieke kinderlijn ontwikkeld die als doel heeft om de veiligheid van kinderen te waarborgen.

Een belangrijk speerpunt waar Gevoelig Kind grote waarde aan hecht. Plant Therapy begrijpt dat bepaalde oliën gevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken bij jonge (gevoelige) kinderen. Daarom hebben ze een zorgvuldige selectie gemaakt van veilige oliën.

Bovendien zijn alle etherische oliën in de KidSafe lijn duidelijk gelabeld met het KidSafe-logo, zodat jij als ouder precies weet welke oliën veilig zijn voor jouw kind. Een hele geruststelling, aangezien er in de markt nog vaak onveilige claims worden gedaan over de toepassing van etherische oliën op kinderen.

Plant Therapy: dierproefvij, transparant, integer en Fair Trade

Er zijn echter nog meer argumenten waarom je zou willen kiezen voor Plant Therapy Essentiële Oliën. Redenen die Gevoelig Kind ertoe hebben bewogen dit merk te omarmen als ware het van onszelf.

🐰 Plant Therapy zet zich volledig in voor dierproefvrije producten. Het bedrijf is trots op het Leaping Bunny-certificaat, wat betekent dat hun etherische oliën nooit op dieren zijn getest. Dit is een bewuste keuze die ze maken om dierenleed te voorkomen en een ethisch verantwoord beleid te voeren.

📊 Plant Therapy hecht veel waarde aan transparantie. Ze zijn trots op hun openheid en stellen alle nodige informatie beschikbaar. Dit omvat niet alleen de herkomst van de etherische oliën en de testrapporten van elke batch, maar ook informatie over hun werkwijze en de zorgvuldige selectie van boeren en destilleerders. Wat op het etiket staat, is wat je krijgt, zonder compromissen.

🌍 Plant Therapy heeft integriteit hoog in het vaandel staan. Ze streven ernaar om eerlijk en respectvol om te gaan met alle betrokkenen, van de boeren die voor het plantmateriaal zorgen tot de medewerkers binnen het bedrijf en de klanten die hun producten kopen. Ze geloven dat iedereen het recht heeft op het beste en zuiverste product voor een eerlijke prijs. Daarom nemen ze de verantwoordelijkheid om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, vrij van schadelijke stoffen.

🤝 Tenslotte hanteert Plant Therapy ook een fair trade-beleid. Ze zoeken zelf naar ethisch verantwoorde en duurzame bronnen voor hun producten. Door direct samen te werken met boeren en producenten zorgen ze ervoor dat een eerlijke prijs wordt betaald en er geen (MLM) tussenpersonen zijn die extra kosten toevoegen. Hierdoor kunnen ze kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden tegen eerlijke, betaalbare prijzen. Jij als klant bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding en houdt zo geld over voor zaken die ook belangrijk zijn, zonder in te boeten aan de therapeutische waarde die deze oliën voor jou en je gezin kunnen bieden.

Plant Therapy Nederland powered by Gevoelig Kind

Essentiele Oliën Plant Therapy Nederland via Gevoelig Kind

Gevoelig Kind voelt zich enorm verbonden met bovenstaande waarden. Wij willen hier graag een verlengstuk van zijn door jou hun pure, natuurlijke assortiment essentiële oliën en persoonlijke verzorging aan te kunnen bieden opdat het een therapeutisch heilzame toevoeging mag zijn voor jouw gevoelig gezin. Onze missie is om jou zuivere én betaalbare oplossingen voor een natuurlijk leven te bieden, met essentiële oliën als transformatieve kracht.

We nodigen je van harte uit om zelf de voordelen te gaan ervaren en je te overtuigen van de hoge kwaliteit van het (h)eerlijke assortiment. Op dit moment is de webshop nog ”under construction” maar je kunt alvast snuffelen aan het het nieuwe assortiment via het Telegram kanaal van Plant Therapie Nederland. Door gratis lid te worden kan je ons eventueel ook laten weten welke producten je wilt hebben zodat we jouw reservering meenemen in onze vooruitbestelling die wij 2 keer per maand in de VS doen. Klik op onderstaande button en je komt bij ons Telegram kanaal. Dit is geheel vrijblijven en je kunt op ieder moment het kanaa weer verlaten.

Plant Therapy Nederland Webshop

NB: Heb je vragen over een bepaald product of wil je een Plant Therapy product bestellen dat je niet in het webshop assortiment treft, stuur ons gerust een email. We kunnen dit vaak meebestellen in de VS, mits op voorraad, zodat je het toch relatief snel in huis kunt hebben.

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven