Hoe geluk wordt bepaald door jouw energetische frequentie

Jij bent niet jouw gedachten & emotiesgeluk energie en emoties

Als Happy HSP Lifestyle Coach & Energy Healer help ik vooral sensitieve moeders (waar blijven toch die vaders;-) om zich weer bewust te worden van hun eigen gevoeligheid zodat zij hun sensitiviteit gaan herkennen en erkennen en hierin de broodnodige grenzen gaan stellen zodat zij weer ontspannen, vol energie & passie in het leven kunnen staan.

Middels mijn bijzondere high ENERGY healing (energetisch lichaamswerk 2.0;-), intuitieve coaching en concrete cognitieve handvatten in een persoonlijk HSP OntspanPlan komen zij terug in hun kracht en direct hoger in hun energie waardoor ontspannen opvoeden weer mogelijk wordt. En dat heeft direct effect op de dynamiek in het gezin…..Ik noem dit het terugpakken van je HSPower.

Jouw energetische frequentie is de sleutel tot alles

Deze Transformatiesessie heeft dus een diepgaand en zeer positief effect op je energetische vibratie….en daar ligt voor een groot deel de oplossing voor het (energetische) probleem dat aan de basis lag voor hun hulpvraag.

Want als je energetische vibratie hoog is, dan trek je als vanzelf ook een hoge energie aan. Je wordt dan als het ware een magneet voor een gezond & gelukkig leven en immuun voor de lagere emotionele frequenties (zie foto-bron: Dr. David Hawkins) zoals schaamte, schuld, lusteloosheid, ontevredenheid, verlangen etc. die je in een vicieuze cirkel van onbehagen en lage energetische vibratie gevangen kunnen houden en je meer van hetzelfde brengen. Je kunt er zelfs letterlijk ziek van worden.

In Quantum Fysica noemen we dit ook wel de wet van de aantrekkingskracht (gelijkgestemde energie die elkaar aantrekt). Als je weet hoe je vat kunt krijgen op jouw energetische vibratie (die je links ziet staat op de foto), hoe je daar zelf sturing aan kunt geven waardoor je al doende (want het heeft naast healing & kennis vooral met breintraining en doen te maken) in de vibratie van liefde terecht komt, loopt alles ineens veel soepeler in je leven, voel je je blij en gelukkig en dat zorgt voor een harmonieuze dynamiek in het gezin!

Door jouw hoge energie creeër je eigenlijk zelf de dingen die je wilt aantrekken in het leven! Zo simpel is het…maar toch ervaren maar weinig HSP moeders die ik begeleid dit als ik hen voor het eerst zie en spreek. De toepassing van deze universele wet blijkt in de praktijk vaak lastig, zeker zonder begeleiding en als de waan van de dag je overspoelt.

Woon jij in je hoofd of je hart?

Misschien herken je dat wel? Je draagt een masker, op het werk en in je relaties met vrienden, familie of je gezin. Soms voelt het als HSP nu eenmaal makkelijker om je aan te passen aan de behoeften van anderen in plaats van onze authentiekste zelf te zijn. We zijn het verleerd en hebben een slecht besef van ons eigen IK. We voelen ons zelf niet meer….wonen enkel nog in ons hoofd.

We weten precies wat de behoeften zijn van de personen om ons heen en zorgzaam en invoelend als we zijn, proberen we alle rollen perfect te spelen en in te vullen….waardoor we een copingstrategie ontwikkelen die als we niet uitkijken kan eindigen in allerlei klachten….fysiek, emotioneel en mentaal. Ook de relatie met partners of kinderen kan het hierdoor flink te verduren krijgen.

Het risico om zo door het leven te gaan is dat we stukje bij beetje vergeten te luisteren naar wat ons hart ons vertelt, wie WIJ echt zijn, wat wij echt geloven en wat onze diepste verlangens en wensen in het leven zijn. Je bent niet meer jezelf…….en dit wordt gevoeld door jouw gevoelige kind(eren) en onherroepelijk naar je teruggespiegeld, wat weer voor frictie en onenigheid kan zorgen in het gezin. Authenticiteit en reflectie zijn key in de opvoeding van het hoogsensitieve kind.

Een oefening in autenthiciteit 

En daarom heb ik een oefening voor je! Ik wil je vragen om nu direct 5-10 minuten te reflecteren over hoe jij meer authentiek in het leven kunt staan als HSP ouder.

Zet voor jezelf de intentie neer om meer trouw te zijn aan je eigen persoonlijkheid, karakter en Happy HSP SPIRIT. Intenties (gedachten met een doel) zijn super krachtig! Het universum hoort ze en resoneert met jouw emoties hieromtrent, dus hoe fijner jij je voelt hoe makkelijker het universum je kan geven waar je naar verlangt!

Bedenk je bij de volgende vragen eens hoe jij meer vanuit JOUW waarheid kunt gaan leven. Leg bij voorkeur een pen en papier klaar zodat je je inzichten direct kunt opschrijven!

  • Op welke manieren ben ik niet oprecht naar mijzelf?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn gedachten, woorden, gevoel en acties meer afgestemd zij op wie ik wil zijn?
  • Hoe kan ik mijn waarheid spreken op een niet kwetsende manier?
  • Wie wil ik eigenlijk echt zijn en op welke manieren saboteer ik mijzelf of faal ik om te leven zoals ik eigenlijk wil?
  • Hoe kan ik liefdevoller en aardig omgaan met mezelf?

Zet je masker af

Vind vandaag een paar kleine (of grote) manieren om je masker af te zetten dat je aan anderen (je kinderen, je partner) laat zien. Deel een angst of zwakte met iemand die veilig genoeg voelt om je gevoelens mee te delen. Doe vandaag iets dat je echt leuk vindt en niet dat wat van je verwacht wordt. Deel je eerlijke mening over iets op je werk thuis, met een vriend(in) of een geliefde…..geef ook de ander het cadeau om authentiek te mogen zijn!

Geloof het of niet, maar door dit te doen stem je jouw energie veel sterker af met jouw gekoesterde doelen en dromen!

Ik ben heel benieuwd naar jouw inzichten. Post ze gerust hieronder en inspireer ons allemaal!

Heb je mijn hulp nodig om hoger in je energie te komen en wil je aan de slag met jouw eigen HSP OntspanPlan? Mail me gerust vrijblijvend op support@gevoeligkind.nl en samen gaan we kijken hoe we het geluk terugbrengen in de opvoeding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven