Totale Transformatie bereiken in jezelf en je gevoelig gezin

Het kan veel sneller dan je nu denkt met mij als ervaren Healer en Mentor aan je zijde, dat beloof ik je. En in dit gratis gesprek t.w.v. 111 euro ga ik je precies vertellen hoe. Een ”Kom in je Mamkracht” gesprek is een intensieve telefonische sessie van maximaal 30 minuten, bedoeld om jouw persoonlijke vraagstukken en obstakels als gevoelige moeder helder te krijgen zodat je inzicht krijgt in:
  1. Jóuw behoeften en verlangens
  2. Wat je onbewust tegenhoudt om authentiek te durven zijn als moeder en vrouw
  3. De essentiële stappen die je als HSP mama moet zetten om het maximale potentieel uit jezelf te halen zonder overweldigt te raken
  4. Welke 4 unieke pijlers jou vol in je Mamkracht zetten en je bewust en ontspannen op weg gaan helpen naar een gelukkig gevoelig gezin
Iedere maand geef ik 7 persoonlijke gesprekken weg. Er is beperkt plek, dus als het resoneert, geef je snel op voor deze unieke kans op een gratis ”Kom in je Mamkracht” gesprek met mij. Ik bied dit gratis gesprek alleen maar aan aan moeders die écht in zichzelf willen investeren en gemotiveerd zijn om iets te veranderen in zichzelf en hun gezin. Alleen dan maak je kans op dit waardevolle kostenloze gesprek waarmee je (indien je dat zou willen) toegang kunt krijgen tot mijn exclusieve Mini-Mentoring programma ”Vol in je Mamkracht” (Vip of groep).

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven