Leerkracht kaarten – 100 positieve affirmaties voor leraren

Leerkracht Kaarten, Positieve Affirmaties voor leraren

Ontdek De Transformerende Kracht Van Positieve Affirmaties

Ervaar dagelijks de diepgaande impact van deze speciaal ontworpen affirmaties voor leraren, BSO medewerkers en iedereen die werkzaam is met kinderen in het onderwijs.

Versterk je leerKRACHT waardoor je jouw klas met energie en positiviteit kunt steunen, sturen, stimuleren.

Op ieder gewenst moment kan je putten uit deze inspirerende bron van motivatie en mindfulness, gepresenteerd in levendige kleuren en ondersteund door liefdevolle uitspraken.

Dit card deck fungeert als een stevig duwtje in de rug op momenten dat je die even nodig hebt. Ze zijn een dagelijkse herinnering aan jouw prachtige roeping en de onmisbare rol die jij speelt in het leven van alle kinderen in jouw klas. Je bent van onschatbare waarde voor hun groei als je vanuit balans, rust en je diepste essentie gestalte geeft aan je missie.

Jij helpt de toekomst scheppen, leerling voor leerling, en jij staat aan de basis van het succes van elk van hun.

Wat een geweldig voorrecht…en een kans om jouw kracht als leraar in te zetten en je licht te schijnen.

Deze unieke affirmaties gaan je helpen de verbinding met jouw missie (opnieuw) te voelen, je positieve intenties te versterken en je energetische frequentie een boost te geven zodat je stevig in je leerKRACHT komt te staan. Laat dit card deck een krachtige bron van inspiratie voor je zijn terwijl je jouw leerlingen begeleidt op hun reis van groei en ontwikkeling.

De kaarten dragen niet alleen bij aan verbinding en focus, maar bevorderen ook mindfulness, motivatie, emotionele intelligentie en veerkracht, waardoor je beter kunt omgaan met stress en een ondersteunende klasomgeving kunt creëren.

Ontketen je LeerKRACHT

Het inzetten van dit card deck brengt je o.a.:

 • Focus: De affirmaties dienen als focuspunten, waardoor je je kunt richten op positieve gedachten en doelen
 • Ontspanning: Het dagelijks trekken van een kaartje biedt een moment van zelfreflectie en ontspanning, waardoor stress vermindert
 • Geluk: Het ervaren van positieve affirmaties verhoogt je energetische vibratie en stimuleert een positieve mindset voor een gelukkiger dagelijks leven
 • Empowerment: Versterk jezelf met positieve overtuigingen en ontketen je volledige potentieel
 • Verbinding: Bouw een sterke band op met leerlingen door positiviteit en begrip te cultiveren
 • Rust in de Klas: Breng harmonie in de klas met mindfulness-oefeningen voor concentratie en rust
 • Zelfvertrouwen: Stimuleer zelfvertrouwen in jezelf en bij leerlingen door een positieve en ondersteunende sfeer te scheppen
Leerkracht Affirmaties en Minfullness

Wat Ontvang Je Als Je De LeerKRACHT Kaarten Bestelt

Wat Je Direct Ontvangt:

 1. 100 kleurrijke Affirmatiekaarten (printables)
  • A6 en pocketformaat voor flexibel gebruik. Eenvoudig uitprinten, lamineren en uitknippen. Bewaar ze in een (zelfversierd) doosje of zakje en je je neemt ze zo mee naar school of de BSO (want dáár ga je ze gebruiken;-)
 2. Optimale Gebruiksinstructies:
  • Leer hoe je deze kaarten doelgericht inzet voor maximale impact en groei.
 3. LeerKRACHT Journal (printable)
  • Jouw persoonlijke reflectiedagboek voor verdieping op de kaarten én jezelf. Het journal geeft je jouw dagelijkse inspiratie, motivatie en bekrachtiging voor meer impact in de klas. Het journal beslaat 4 weken maar is naar believen steeds opnieuw uit te printen. voor oneindige inzichten en schrijfplezier.

Wat Je Binnenkort Extra Ontvangt:

 1. Mindfulness Oefeningen: (eind februari 2024 beschikbaar)
  • Verrijk je klas met leuke, krachtige mindfulness-oefeningen voor rust, focus, ontspanning en lichaamsbewustzijn, bij jezelf en je leerlingen. Geschikt voor onderbouw en bovenbouw.
Leerkracht kaarten - positieve affirmaties voor leraren

Stap In Je LeerKRACHT En Bestel Jouw Set Nu Inclusief Alle Speciale Bonussen

Je ontvang jouw persoonlijke licentie voor de hele set voor slechts €15

NB: Heb je al een account in onze ledenomgeving omdat je eerder een (gratis) aanschaf deed, log dan eerst in en plaats dan je bestelling (vraag indien gewenst een nieuw wachtwoord op https://leden.gevoeligkind.nl). Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je aankoop direct zichtbaar wordt en je zonder technische ondersteuning van mijn kant direct aan de slag kan.

Ben je geïnteresseerd in de Professionele Licentie van de LeerKRACHT kaarten, Whatsapp of mail mij dan op support@gevoeligkind.nl. De hier aangeboden versie is enkel voor persoonlijk gebruik.

leerkracht affirmatie kaarten

Scroll naar boven