Magische Morgen Meditatie Bundel

Magische Morgen Meditatie bundel: Ontwaak met meer MAMKRACHT

Magische Morgen Meditatie Bundel

Transformeer je dag in 6 minuten

Met mijn gratis Magische Morgen Meditatie Bundel geef je jouw ochtendroutine een echte POWER boost! Laat mij je meenemen op een reis die je zelfbewustzijn en vibe in korte tijd exponentieel vergroot.

Door contact te maken met je innerlijke kern, kun je de magie van je eigen energie tot leven brengen en je dag met veel meer rust en richting beginnen. Met meer vertrouwen, verbinding, vreugde en vrede.

Energy flows where ATTENTION goes.…een uitspraak die impliceert dat je met jouw gerichte aandacht invloed uitoefent op de wereld om je heen en hoe jij die waarneemt. Wat je aandacht geeft groeit namelijk.

Met deze bundel geef ik je de kans om jouw dag, nog voor deze goed en wel begonnnen is al te transformeren. In slecht 6 minuten ga je een mindshift ervaren en zo jouw mamafestatiekracht aanboren om jouw werkelijkheid te herscheppen. En dat gaat een mega impact hebben op jou, je kinderen, je partner, je werk….de wereld om je heen. Mits….je het écht gaat doen!

Mamkracht begint bij zelfzorg

Je gevoeligheid borgen doe je door éérst voor jezelf te zorgen. Daarmee ligt de sleutel tot jouw Mamkracht dus in het bewaken van je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele balans. Alles is immers met elkaar verbonden.

Niet eerst alle anderen, maar jíj bent de belangrijkste persoon in je leven. Ik weet dat je als hoogsensitieve moeder vaak je eigen behoeften wegcijfert en van nature (maar ook door overgeleverde familiepatronen en onverwerkte trauma’s) de wensen van iedereen boven die van jezelf plaatst.

Zolang er een gezond evenwicht is, is er niks aan de hand. Maar zodra je blijft geven voorbij je grenzen en dit je steeds meer uitblust, wordt het echt tijd om je hiervan bewust te worden en actie te ondernemen…anders wandel je ongemerkt een burn-out in. En daarvan terugkrabbelen kan maanden of soms jaren duren.

Bovendien, als jij niet tegemoet komt aan je eigen verlangen en daardoor jezelf voorbij rent hoe kan je er dan werkelijk zijn voor anderen vanuit een plek van compassie als je jezelf dit niet eens gunt?

Om een verschil te maken in je leven en dat van je gevoelig gezin, moet je jezelf op de eerste plaats zetten. Pas dan kan je de harmonie, balans en vreugde in jezelf en je gezin manifesteren.

Jouw Magische Morgen start hier

Meer MAMKRACHT ervaren vraagt dus om bewuste en geïnspireerde actie. Want als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Denken over doen gaat niks voor je veranderen. Wat ik je hier aanreik toepassen wel!

De Magische Morgen Meditatie Bundel bevat een korte begeleide visualisatie ingesproken door mij, Sabrina van Dijk, en meditatiekaartjes die je helpen om de kracht van je eigen energie te ontketenen. Downloaden, printen en uitknippen en je kunt direct aan de slag.

Het mooie is, het kost je vrijwel geen tijd maar het resultaat is groots als je het in je ochtendritueel inplant. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu niet 6 minuten om in zichzelf te investeren;-)

Hét bewijs dat deze bundel werkt, ligt in de praktijk. Mijn mentorklanten die deze bundel toepassen bij de start van hun dag, ervaren namelijk op korte termijn meer rust, meer focus, meer flow, meer innerlijke kracht.

Dus waar wacht je nog op? Het enige wat je hoeft te doen, is je in te schrijven en het te gaan dóen.

Het is helemaal gratis, dus grijp je kans om niet alleen je dag maar je leven te transformeren.

Het is je zo gegund!

Magische Morgen Meditatie Bundel- Gevoelig Kind
Scroll naar boven