Magische Morgen Meditatie Bundel

In 6 minuten meer MAMKRACHT met de Magische Morgen Meditatie Bundel

Magische Morgen Meditatie Bundel

Werk met de magie van je eigen energie

Met mijn gratis Magische Morgen Meditatie Bundel geef je jouw ochtendroutine een echte POWER boost! Laat mij je meenemen op een reis die je zelfbewustzijn en vibe in korte tijd exponentieel vergroot.

Door contact te maken met je innerlijke kern, kun je de magie van je eigen energie tot leven brengen en je dag met veel meer rust en richting beginnen. Met meer vertrouwen, verbinding, vreugde en vrede.

Energy flows where ATTENTION goes.…een uitspraak die impliceert dat je met jouw gerichte aandacht invloed uitoefent op de wereld om je heen en hoe jij die waarneemt. Wat je aandacht geeft groeit namelijk.

Met deze bundel geef ik je de kans om jouw dag, nog voor deze goed en wel begonnnen is al te transformeren. In slecht 6 minuten ga je een mindshift ervaren en zo jouw mamafestatiekracht aanboren om jouw werkelijkheid te herscheppen. En dat gaat een mega impact hebben op jou, je kinderen, je partner, je werk….de wereld om je heen. Mits….je het écht gaat doen!

Mamkracht begint bij zelfzorg

Je gevoeligheid borgen doe je door éérst voor jezelf te zorgen”. Dit is mijn gevleugelde uitspraak en daarmee impliceer ik dat jíj de sleutel bent tot jouw Mamkracht. Zelfzorg is essentieel in de dagelijkse routine van en een HSP moeder, maar veel verder dan een kopje thee op de bank of een gezichtsmaskertje op zijn tijd, kom je meestal niet.

Niet eerst alle anderen, maar jíj bent de belangrijkste persoon in je leven. Ik weet dat je als hoogsensitieve moeder vaak je eigen behoeften wegcijfert en van nature (maar ook door overgeleverde familiepatronen en onverwerkte trauma’s) de wensen van iedereen boven die van jezelf plaatst.

Zolang er een gezond evenwicht is, is er niks aan de hand. Maar zodra je blijft geven voorbij je grenzen en dit je steeds meer uitblust, wordt het echt tijd om je hiervan bewust te worden en actie te ondernemen…anders wandel je ongemerkt een burn-out in. En daarvan terugkrabbelen kan maanden of soms jaren duren. Je lost dit niet op door een maskertje op je gezicht en een kopje thee op de bank. Dat is slechts een doekje voor het bloeden.

Bovendien, als jij niet tegemoet komt aan je eigen verlangens en daardoor niet authentiek ben, geen gezonde grenzen durft te stellen en jezelf voorbij bijft rennen, hoe kan je er dan werkelijk zijn voor degenen die je lief hebt? En welk voorbeeld geef je hiermee aan je kinderen?

Onthoud dat jij hen als moeder voorleeft hoe zij later in het leven komen te staan. Jij bent dus een onmisbare schakel in de keuzes die je kinderen maken en de patronen die zij verinnerlijken. Door jezelf op de eerste plaats te durven zetten, kan je pas oprechte verbinding, vreugde en vrede in jezelf en daarmee in je gezin manifesteren.

Ik zeg dan ook altijd: ”Zelfzorg doe je voor een ander”. En hoewel dat wellicht een beetje paradoxaal klinkt, is het de essentie van deze uitspraak die mijn klanten doet inzien dat het roer om moet en hen het zetje geeft om bewust en vanuit een andere drijfveer nieuwe positieve patronen te ontwikkelen.

MMMB affirmatie mock up 1

Jouw Magische Morgen start hier

Meer MAMKRACHT ervaren vraagt dus om bewuste en geïnspireerde actie. Want als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Denken over doen gaat niks voor je veranderen. Wat ik je hier aanreik toepassen wel!

De Magische Morgen Meditatie Bundel bevat een korte begeleide visualisatie ingesproken door mij, Sabrina van Dijk, en meditatiekaartjes die je helpen om de kracht van je eigen energie te ontdekken en in te zetten. Downloaden, printen en uitknippen en je kunt direct aan de slag.

Het mooie is, het kost je vrijwel geen tijd maar het resultaat is groots als je het in je ochtendritueel inplant. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu niet 6 minuten om in zichzelf te investeren;-)

Hét bewijs dat deze bundel werkt, ligt in de praktijk. Mijn mentorklanten die deze bundel toepassen bij de start van hun dag, ervaren namelijk op korte termijn meer rust, meer focus, meer flow, meer innerlijke kracht.

Dus waar wacht je nog op? Het enige wat je hoeft te doen, is je in te schrijven en het te gaan dóen.

Het is helemaal gratis, dus grijp je kans om niet alleen je dag maar je leven te transformeren.

Het is je zo gegund!

Magische Morgen Meditatie Bundel- Gevoelig Kind
Scroll naar boven