Mijn Droom Journal

Mijn Droom Journal vergroot het zelfbewustzijn van jouw gevoelig kind

Dromen zijn als een raadselachtig avontuur dat zich afspeelt in de diepten van onze geest. Voor kinderen zijn dromen vaak gevuld met wonderbaarlijke werelden, heldhaftige ontmoetingen en buitengewone avonturen.

Mijn Droom Journal - Gevoelig Kind

Dromen geven ook inzicht in het onderbewuste en wensen, twijfels en onzekerheden die daar opgesloten liggen om te ont-dekken. Maar om de betekenis van een droom te kunnen verklaren, moet je m wel eerst onthouden;-)

Mijn Droom Journal is speciaal ontworpen om dit te doen als ook de verbeeldingskracht van gevoelige kinderen te omarmen en hen te laten profiteren van talloze voordelen die het bijhouden van een droomdagboek met zich meebrengt:

  • Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht

Het bijhouden van een droomdagboek moedigt je kind aan om hun meest fantastische dromen vast te leggen – of het nu gaat om een vlucht naar de maan, een gesprek met pratende dieren of het verkennen van magische koninkrijken. Door hun dromen op te schrijven en te tekenen, krijgen kinderen de kans om hun creativiteit en verbeeldingskracht te laten stromen, waardoor ze hun eigen unieke werelden kunnen creëren.

  • Verbondenheid met emoties

Dromen zijn niet alleen boeiend en leuk; ze hebben ook invloed op onze emoties. Met Mijn Droom Journal kan je kind nadenken over zijn gevoelens die de dromen oproepen. Door deze emoties te herkennen en te begrijpen, leert je kind zichzelf beter kennen en ontwikkelt het emotionele intelligentie.

  • Bevordert zelfbewustzijn

Een droomdagboek kan een krachtig hulpmiddel zijn om je gevoelig kind te helpen zich bewust te worden van zijn gedachten en gevoelens. Door dromen te noteren, kan je kind subtiele patronen en thema’s in zijn dromen opmerken. Dit versterkt het zelfbewustzijn en helpt om beter te begrijpen wie het is en wat het bezighoudt.

  • Leuke leerervaring

Mijn Droom Journal biedt niet alleen plezier en avontuur, maar het is ook een geweldige leermogelijkheid voor je kind. Door de eenvoudige vragen en tekenruimtes te gebruiken, wordt het gestimuleerd om na te denken over zijn dromen op een gestructureerde en speelse manier. Hierdoor ontwikkelen je kind zijn schrijf- en tekenvaardigheden en leert het zichzelf uit te drukken.

  • Schat aan herinneringen

Als je kind zijn dromen regelmatig bijhoudt, creëert het een kostbare schat aan herinneringen die het voor altijd kan koesteren. Terwijl het ouder wordt kan het met nostalgie terugkijken op zijn vroegere dromen en zich laten inspireren door zijn onbevangenheid en verbeeldingskracht.

Een printable dagboek voor jaren schrijfplezier

Mijn droom journal

Dit journal is beschikbaar als printable die je zo vaak als gewenst kunt uitprinten. Hierdoor kun je dit vrolijke droomdagboek eindeloos gebruiken, waardoor je kind jarenlang schrijfplezier kan ervaren zonder extra kosten.

Met Mijn Droom Journal kan jouw kind zijn dromen vastleggen, verbeeldingskracht laten bloeien en een dieper begrip van zichzelf ontwikkelen.

Het is een reis van ontdekking en wonderen die de unieke wereld van dromen openbaart.

Geef je kind het perfecte cadeau voor groei en zelfontdekking – bestel vandaag nog dit unieke droomdagboek en geniet van jaren schrijfplezier voor een eenmalige investering van 7,50 euro!

Mijn Droom Journal Specificaties:

  • Inhoud: PDF bestand (print-out voor 1 maand, uit te printen zo vaak als gewenst)
  • Leeftijd: ong. 6 t/m 14 jaar
  • Prijs: 7,50 euro
  • Licentie: voor 1 gezin + levenslang gratis toegang tot toekomstige aanvullingen
Mijn Droom Journal - Droomdagboek voor kinderen

Let op: na je betaling kom je op de pagina waar de download voor je klaar staat en ontvang je een bevestigingsmail met de inlogcode voor de online ledenomgeving waar je altijd toegang hebt tot jouw product(en). Check je spamfolder als je geen mail hebt ontvangen of mail naar support@gevoeligkind.nl als er onduidelijkheden zijn.

NB: Er is geen fysieke versie van dit product. Het betreft een download voor een printable product. Er wordt dus niks door Gevoelig Kind / Happy HSP verzonden per post. De licentie is niet overdraagbaar. Wil je Kids Droom Journal professioneel inzetten neem dan contact op voor de zakelijke voorwaarden.

Scroll naar boven