Mijn Droom Journal

Mijn Droom Journal laat je gevoelig kind de magie van zijn dromen ontdekken

Dromen zijn als een raadselachtig avontuur dat zich afspeelt in de diepten van onze geest. Voor kinderen zijn dromen vaak gevuld met wonderbaarlijke werelden, heldhaftige ontmoetingen en buitengewone avonturen.

Mijn Droom Journal is speciaal ontworpen om de verbeeldingskracht van gevoelige kinderen te omarmen en hen te laten profiteren van talloze voordelen die het bijhouden van een droomdagboek met zich meebrengt:

  • Stimuleert Creativiteit en Verbeeldingskracht

Het bijhouden van een droomdagboek moedigt kinderen aan om hun meest fantastische dromen vast te leggen -- of het nu gaat om een vlucht naar de maan, een gesprek met pratende dieren of het verkennen van magische koninkrijken. Door hun dromen op te schrijven en te tekenen, krijgen kinderen de kans om hun creativiteit en verbeeldingskracht te laten stromen, waardoor ze hun eigen unieke werelden kunnen creëren.

  • Verbondenheid met Emoties

Dromen zijn niet alleen boeiend en leuk; ze hebben ook invloed op onze emoties. Met Mijn Droom Journal kunnen kinderen nadenken over de gevoelens die hun dromen oproepen. Door deze emoties te herkennen en te begrijpen, leren kinderen zichzelf beter kennen en ontwikkelen ze emotionele intelligentie.

  • Bevordert Zelfbewustzijn

Een droomdagboek kan een krachtig hulpmiddel zijn om kinderen te helpen zich bewust te worden van hun gedachten en gevoelens, zelfs als ze slapen. Terwijl ze hun dromen noteren, kunnen ze subtiele patronen en thema’s in hun dromen opmerken. Dit versterkt hun zelfbewustzijn en helpt hen beter te begrijpen wie ze zijn en wat hen bezighoudt.

  • Leuke Leerervaring

Mijn Droom Journal biedt niet alleen plezier en avontuur, maar het is ook een geweldige leermogelijkheid voor kinderen. Door de eenvoudige vragen en tekenruimtes te gebruiken, worden kinderen gestimuleerd om na te denken over hun dromen op een gestructureerde en speelse manier. Hierdoor ontwikkelen ze hun schrijf- en tekenvaardigheden en leren ze zichzelf uit te drukken.

  • Schat aan Herinneringen

Als kinderen hun dromen regelmatig bijhouden, creëren ze een kostbare schat aan herinneringen die ze voor altijd kunnen koesteren. Terwijl ze ouder worden, kunnen ze met nostalgie terugkijken op hun vroegere dromen en zich laten inspireren door hun onbevangenheid en verbeeldingskracht.

Een printable journal voor jaren schrijfplezier

Mijn Droom Journal is beschikbaar als printable die je zo vaak als gewenst kunt uitprinten. Hierdoor kun je dit vrolijke droomdagboek eindeloos gebruiken, waardoor je kind jarenlang schrijfplezier kan ervaren zonder extra kosten.

Met Mijn Droom Journal kan jouw kind zijn dromen vastleggen, verbeeldingskracht laten bloeien en een dieper begrip van zichzelf ontwikkelen. Het is een reis van ontdekking en wonderen die de unieke wereld van dromen openbaart. Geef je kind het perfecte cadeau voor groei en zelfontdekking -- bestel vandaag nog Mijn Droom Journal en geniet van jaren schrijfplezier voor een eenmalige investering van slechts €10 euro!

Mijn Droom Journal Specificaties

  • Inhoud: PDF bestand (print-out voor 1 maand, uit te printen zo vaak als gewenst)
  • Leeftijd: ong. 6 t/m 15 jaar
  • Prijs: 10 euro
  • Licentie: voor 1 gezin + levenslang gratis toegang tot toekomstige aanvullingen
mijn droom journal voor gevoelige kinderen

Let op: na je betaling kom je op de pagina waar de download voor je klaar staat en ontvang je een bevestigingsmail met de inlogcode voor de online ledenomgeving waar je altijd toegang hebt tot jouw product(en). Check je spamfolder als je geen mail hebt ontvangen of mail naar support@gevoeligkind.nl als er onduidelijkheden zijn.

NB: Er is geen fysieke versie van dit product. Het betreft een download voor een printable product. Er wordt dus niks door Gevoelig Kind / Happy HSP verzonden per post. De licentie is niet overdraagbaar. Wil je Kids Droom Journal professioneel inzetten neem dan contact op voor de zakelijke voorwaarden.

Scroll naar boven