Ontspanning, rust en zelfvertrouwen voor jouw hoogsensitieve kind!

Voor ontspanning, rust en zelfvertrouwen van jouw hooggevoelige kind
Voor ontspanning, rust en zelfvertrouwen van jouw hooggevoelige kind

Hoeveel boeken over zelfvertrouwen en hoogsensitiviteit heb jij in de kast staan?

Zoals ik in les 1 van de gratis E-course ”7 sleutels voor een betere begeleiding van jouw hoogsensitieve kind” benadruk, is het heel belangrijk om zoveel mogelijk informatie tot je te nemen die jouw kennis vergroot en IK-kracht versterkt waardoor de begeleiding van jouw hoogsensitieve kind een stuk makkelijker wordt!

Naast diverse websites met gratis informatie, lezingen en workshops over hoogsensitiviteit die je kunt volgen, bestaat er inmiddels ook een aardig arsenaal boeken over hoogsensitiviteit bij kinderen.

Dat is natuurlijk heel fijn, maar welk boek gaat jou en je kind op korte termijn nu echt helpen en zorgen voor vrijwel direct resultaat? Ik kan mij voorstellen dat dat wat lastiger in te schatten is!

Voor je het weet heb je (zoals ik;-) 10-tallen boeken in je kast staan en in praktijk gebruik jij er misschien niet 1 van omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. En dat is nou net niet de bedoeling, want zoals met alles geldt: door het ook echt in praktijk te brengen, verandert er pas iets.

Vandaar dat ik 1 van mijn persoonlijke favorieten met je deel: De Zintuigenboom.

Een prachtig boek voor ouder en kind, geschreven door Sylvia van Zoeren, oprichtster van Stichting Wijze Ouders, een landelijk platform waar ik als consulent ben aangesloten en dat als doel heeft om hoogsensitieve kinderen en hun ouders en leerkrachten te ondersteunen.

Op basis van haar jarenlange ervaring heeft Sylvia een effectieve methode ontwikkeld voor gevoelige volwassenen èn kinderen tot 12 jaar die in dit  prachtige geïllustreerde boek op een laagdrempelige manier wordt omschreven en heel effectief is.

Omdat ik in mijn praktijk zelf met dit boek werk en keer op keer de geweldige resultaten zie die ouders en kinderen met deze methode boeken, vond ik het tijd om dit boek en de bijbehorende cd eens extra in het zonnetje te zetten!

Als ouder van een sensitief kind heb jij inmiddels aan den lijve ondervonden dat hoogsensitieve kinderen moeite hebben om zich staande te houden in een wereld die hen overweldigt.

Zonder onze steun dreigen zij te verdrinken in de prikkels die iedere dag hun gevoelige zenuwstelsel binnendringen waardoor hun zintuigen overspoeld raken met allerlei ongewenst gedrag en klachten tot gevolg. Een (jong) hoogsensitief kind heeft onze hulp nodig en handige handvatten die echt werken.

Dit boek is zo’n handvat!

Het leert jouw hoogsensitieve kind kalm en vol zelfvertrouwen te zijn en zich goed te kunnen concentreren. Maar wat maakt dit boek zo effectief?

In De Zintuigenboom wordt gewerkt met een door Sylvia ontwikkelde methode ”De Energyswitch”.

Deze methode bestaat uit 4 stappen:
• je stevig verbonden voelen met de aarde waarop je leeft
• bewustwording van je eigen energieveld en je lichaam
• het laten stromen van beschikbare energie
• jezelf begrenzen en het zuiveren van je aura

Deze stappen worden uitgebreid uitgelegd in het boek maar nog mooier, je kind kan de stappen volgen via de prachtige luister-cd met 4 verhaaltjes die is ingesproken door de helende stem van Sylvia zelf en er echt voor zorgt dat je kind heerlijk rustig en ontspannen wordt.

Diverse reacties van ouders mochten mij inmiddels bereiken n.a.v. de aanschaf van dit boek en de toegepaste methode.

”Daan luistert iedere dag voor hij gaat slapen naar de cd (we mogen geen avond overslaan) en hij wordt er helemaal rustig van en slaapt sinds kort een stuk beter”

”Sinds Lisa naar de cd luistert heeft ze geen last meer van enge dromen en slaapt ze rustig in.”

”dankjewel Sabrina voor deze waardevolle tip! Dit boek heeft mij als ouder veel meer inzicht gegeven in de belevingswereld van mijn hoogsensitieve kind! Door iedere avond de Zintuigenboom te draaien weet mijn zoon hoe hij zich op school beter kan afschermen en heeft hij minder buikpijn”.

”Mijn zoon heeft zijn emoties nu veel meer onder controle, kan makkelijker praten over zijn gevoelens en weet met de technieken van de cd nu ook echt zijn overvolle hoofd leeg te maken…..wat een heerlijk boek”.

”Fijn boek! De CD wordt door mijn 8-jarige zoon zelf opgezet wanneer hij onrustig is en niet kan slapen”.

Als moeder en coach kan ik je dit boek van harte aanbevelen, zoals ik al aan vele ouders deed….en met geweldige uitkomsten! Het is dan ook niet voor niets dat deze maand De Zintuigenboom het boek van de maand is.

Je kunt het boek De Zintuigenboom hier bestellen. Doe je dit en laat je een reactie achter over jouw bevindingen dan maak je bovendien kans om het boek ”De Energyswitch” te winnen, dat door Sylvia van Zoeren speciaal voor hoogsensitieve volwassenen is geschreven (ook met CD)!

Ik lees graag je ervaringen:-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven