De Slaap lekker Bundel

De Slaap lekker Bundel helpt jouw gevoelig kind van top tot teen te ontspannen

Rust & Bewust Momentjes voor het slapen

Herken je het volgende bij jouw gevoelig kind:

 • een vol hoofd
 • malende (pieker)gedachten voor het slapen
 • stress
 • onder- of overprikkeling
 • slecht en onrustig (in)slapen
 • spanningen in het lijf

Prikkelgevoelige kinderen hebben vaker moeite met in slaap vallen dan gemiddeld sensitieve kinderen. Door alle indrukken van de dag die diep verwerkt worden in het brein en spanningen die zich gedurende de dag hebben opgebouwd, kunnen gevoelige kinderen zich maar moeilijk overgeven aan de nacht.

Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 70% van de hoogsensitieve kinderen slecht inslapen. En dat terwijl slapen bijdraagt aan het afbouwen van prikkels en het lijf regenereert. Lekker en ontspannen slapen is voor iedereen gezond maar voor een hoogsensitief kind dus echt een múst!

Daarom heb ik deze krachtige Slaap lekker Bundel samengesteld met een begeleide kindermeditatie en aanvullende werkvormen die jouw gevoelig kind gaan helpen de dag los te laten en lekker in het lijf te landen.

De Slaap lekker Bundel is een zeer waardevolle aanvulling op het avondritueel. De bundel bestaat uit 2 componenten die elkaar bij gebruik versterken en ervoor zorgen dat je gevoelig kind een rustige aanloop kan nemen naar diepe ontspanning en lekker (in)slapen.

De inhoud van de Slaap lekker Bundel:

 1. Slaap lekker Scan: helende Breinmeditatie ingesproken door de rustgevende stem van Sabrina van Dijk
 2. Slaap lekker bonusmaterialen: leuke en leerzame printables die een bewust en ontspannen avondritueel beogen waar je kind zich op kan verheugen

1) Breinmeditatie ”Slaap lekker Scan”

De Slaap lekker Scan behoort tot de Breinmeditatie Methode voor prikkelgevoelige kinderen. Het is een slaapmeditatie én breintraining op prachtige breinmuziek die diepe ontspanning, mindfulness, gronding, bewustwording en gevoel van dankbaarheid faciliteert.

Evenals de andere breinmeditaties werkt de Slaap Lekker Scan zo bijzonder omdat er gebruik is gemaakt van speciaal gecomponeerde binaural beat muziek die een Theta staat opwekt (2 Hz) in de hersenen waardoor een ultieme ontspannenheid teweeg wordt gebracht die normaliter enkel bereikt kan worden tijdens diepe meditatie.

De combinatie van de engelachtige klanken van de binaural beat muziek, de helende stem van Sabrina van Dijk en de tot de verbeelding sprekende visualisatietechnieken, helpen de Thetagolven de hersenen te ”herprogrammeren’’ zodat je op korte termijn positieve effecten zult bereiken, zelfs tijdens de slaap! Het is dus geen enkel probleem als je kind tijdens het luisteren in slaap valt. De informatie en positieve suggestie wordt door onbewuste brein gewoon verwerkt.

De Slaap Lekker Scan kan afzonderlijk ingezet worden als onderdeel van het slaapritueel maar ook naar believen aanvullend op andere breintrainingen uit de Breinmeditatie Methode worden ingezet. Kinderen hebben vaak hun eigen voorkeur op basis van hun behoeften in het moment, dus ik adviseer altijd je kind hierin te volgen.

De Slaap lekker Scan is geschikt voor alle (gevoelige) kinderen van ongeveer 7 jaar – 15 jaar die de dag maar moeilijk kunnen loslaten en is erop gericht om:

 • prikkels beter te verwerken
 • goed in het lijf te landen en te gronden
 • het hoofd leeg te maken
 • lichaamsbewustzijn te creëeren
 • dankbaarheid te ervaren

We starten de Slaap lekker Scan met een ademhalingsoefening om goed te leren ademen zodat stress kan afvloeien en je kind goed gegrond raakt. Daarna luistert je kind naar een speciale body scan die stilstaat bij de verschillende functies van het lichaam zodat het bewust en dankbaar afscheid kan nemen van ieder onderdeel van het lijf en dit kan loslaten.

De breintrainingstechnieken en binaural beats die verwerkt zijn in De Slaap lekker Scan werken zo krachtig omdat zij het onderbewustzijn aanspreken en positief beïnvloeden.

Dit zorgt ervoor dat je kind op korte termijn al de volgende voordelen zal kunnen ervaren:

 • Ontspannen in slaap vallen
 • Beter en/of langer doorslapen
 • Beter ademen
 • Stressreductie
 • Leeg hoofd
 • Minder piekergedachten
 • Meer balans
 • Meer innerlijke rust
 • Meer lichaamsbewustzijn

Als jouw gevoelig kind iedere dag en bij voorkeur 3 weken naar deze oefening luistert, zul je merken dat er positieve veranderingen gaan plaatsvinden. Mocht je na de aankoop vragen hebben stel ze dan gerust via MAIL of stuur me een Whatsapp!

Wat het HSP testteam zegt over de Slaap lekker Bundel

Mijn zoon krijgt direct een gelukzalige gezichtsuitdrukking als de Slaap Lekker Scan op wordt gezet. Ik ben er heel blij mee want het scheelt mij als moeder tijd en energie bij het naar bed brengen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lilian

Als ik de Slaap lekker Scan luister slaap ik al in 5 minuten terwijl het anders en uur duurt. Als ik een drukke dag hebt gehad helpt het mij heel goed om rustig te worden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Evan – 8 jaar

De ervaring met de slaaplekker scan is fantastisch! Mijn zoon van 9 is er helemaal weg van en luistert elke avond voor het slapen gaan. De ademhalingsoefening is een fijn begin maar ook het voelen van het lijf en het bedanken vindt hij erg fijn om te doen. Jouw stem vindt hij prettig om naar te luisteren! Hij ervaart heel veel rust en is helemaal ontspannen. Hij raad het iedereen aan, want het is gewoon fijn zegt hij en je valt er lekker van in slaap. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sanne

Het is heel fijn dat je je hele lijf scant. Je voelt je daarna heel rustig. En de muziek is ook heel fijn. Het is bij deze meditatie half half, een verhaal en half muziek. Ik vind dat fijn. Sabrina praat lekker rustig. Dank je wel, ben blij dat je dit hebt gemaakt. ⭐️⭐️⭐️⭐️ Liselotte – 14 jaar

Al tijden waren we aan het zoeken om beter te slapen. Slapen was hier echt een groot ding. Het helpt echt dat Sabrina je een lijst laat maken om samen te kijken wat je kind eigelijk nodig heeft om lekker te slapen. Elke avond kijken we samen hebben we alles. Je krijgt echt een slaapritueel en tot slot de meditatie. De kinderen kennen de andere meditaties van Sabrina al maar deze is ook weer heel erg fijn. Het gaat nu steeds beter met slapen. De aanhouder wint. Dankjewel Sabrina om onze mooie hsp kids in de avond rust te brengen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Janneke

2) Slaap lekker Bundel Bonussen

Ter ondersteuning van deze krachtige breinmeditatie ontvang je ook nog:

 • De Slaap lekker Checklist, bedoeld om te inventariseren wat jóuw kind nodig heeft om lekker in slaap te vallen. Het dient als een anker zodat je kind weet dat het niks is vergeten. Een checklist die afgestemd is op het individuele kind maakt dat het overzicht krijgt én rust in het hoofd. Alles wat je nodig hebt staat immers op papier en is afgevinkt en dit geeft het brein een signaaltje om te ontspannen. 
 • Slaap lekker Breinrijmpjes, mini sleutel voor manifestatie & mindfulness in rijmvorm die door voor te lezen en herhaling het brein positief beinvloeden.
 • Adem- en loslaat oefening voor diepe ontspanning en rust in het hoofd.
 • Album Regenrust t.w.v. 19,95 euro: 30 minuten magische mediatiemuziek met regengeluid en binaural beats in Delta frequentie ter bevordering van diepe slaap (niet los te verkrijgen).
slaap lekker bundel

3) Extra Bonus ”Mijn Droom Journal”

GRATIS Happy HSPrintable:

Tijdelijk ontvang je Mijn Droom journal GRATIS bij je bestelling. Dit creatieve droomdagboek is de perfecte manier om op een speelse wijze de dromen van je kind vast te leggen na een nacht heerlijk slapen.

Eenvoudig en zo vaak als nodig uit te printen en in een (zelfversierde) map te plaatsen voor oneindig veel schrijfplezier.

Een hele fijne werkvorm voor gevoelige kinderen van 7 – 15 jaar die meer contact willen maken met hun innerlijke wereld en hun creativiteit en zelfbeeld willen versterken.

Mijn Droom Journal

Slaap lekker Bundel Specificaties

Dus nog even op een rijtje wat je kunt verwachten als je tot aanschaf overgaat:

Reistijd breinmeditatie: 20 minuten (10 minuten begeleide meditatie en 10 minuten uitlopende muziek)

Leeftijd: 8 – 15 jaar

Investering in je kind: 24,50 euro

Bonus: werkvormen en breinrijmpjes voor lekker slapen + album Regenrust

Extra Bonus: Happy HSPrintable Droomjournal t.w.v. 10 euro.

Slaap lekker meditatie bundel

Na je betaling ontvang je per mail een link naar de online ledenomgeving waar het MP3 bestand en de bonusmaterialen voor je klaar staan. Je kunt het luisterbestand vanaf je PC eenvoudig zelf op een cd branden, synchroniseren met je smartphone, tablet of opslaan in Dropbox en de Dropbox app installeren op je mobiele apparaat om overal te luisteren. Er is geen fysieke cd van de Slaap Lekker Scan! Conform de Algemene Voorwaarden kan er voor dit digitale product geen restitutie of ruiling plaatsvinden na aankoop. Let op: De hier aangeboden licentie is enkel voor privé gebruik en mag NIET zakelijk worden ingezet, gedupliceerd of gedeeld/verkocht aan derden.

Luistertips Slaap Lekker Scan

 • Ik adviseer je om De Slaap lekker Scan + Bonus Bundel te integreren in het avondritueel van jouw gevoelig kind. Laat je kind er stapje voor stapje mee bekend raken, maar forceer niets. Sommige kinderen hebben even tijd nodig om te wennen, anderen willen de oefening meerdere keren achter elkaar horen. Alles is goed!
 • Het HSP testpanel heeft de Slaap lekker Scan geschikt bevonden voor gevoelige kinderen vanaf 8 t/m ong. 15 jaar
 • Voor jonge kinderen kan het fijn zijn om deze oefening de eerste paar keer samen te doen terwijl jullie lekker samen op bed liggen. Geef je kind de mogelijkheid om iedere avond naar de Slaap lekker Scan te luisteren zodat de boodschap door het onderbewuste kan worden opgepikt. Dit kan ook tijdens de slaap.
 • De binaural beats die verwerkt zijn in de muziek en de hersengolven verlagen naar Theta niveau, waardoor jouw kind zich diep kan ontspannen en nieuwe informatie diep in zich opneemt, komen het best tot hun recht als je gebruik maakt van een koptelefoon. Op die manier kunnen beide hersenhelften worden gesynchroniseerd en zal jouw gevoelige kind het meest effect ervaren van deze bijzondere muziek. Dit wil overigens niet zeggen dat je de opname niet zonder koptelefoon kunt beluisteren, het effect zal echter nog groter zijn.

Disclaimer

Deze oefening draagt bij aan het algeheel welzijn van je kind, maar is niet ter vervanging van medische of psychologische behandelingen en er worden dan ook geen gezondheidsclaims gedaan. Hoewel wetenschappelijk onderzoek naar binaural beats heeft aangetoond de bovengenoemde positieve voordelen te hebben, zullen de resultaten per kind verschillen en zijn zij o.a. afhankelijk van de duur van het beluisteren van de meditatie oefening en het al dan niet dragen van een koptelefoon. Er kunnen hieraan dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Afgeraden wordt naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt. Ook wordt ten strengste afgeraden deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines. Gevoelig Kind kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor situaties/schades/ongemakken die ontstaan door het (mis)gebruik van deze cd en documentatie en/of het niet naleven van genoemde adviezen.

Scroll naar boven