Cursus Hoogsensitief Opvoeden

De basis van mijn Cursus Hoogsensitief Opvoeden:

Om je meteen goed op weg te helpen naar meer rust en harmonie in jouw gevoelig gezin heb ik de e-course ”De 7 sleutels voor een betere begeleiding van jouw gevoelig kind” gemaakt. Ruim 50.000 ouders gingen je al voor en plukten de vruchten van deze basiscursus in hoogsensitief opvoeden die je nergens anders kosteloos kunt ontvangen. cursus hoogsensitief opvoeden

In 3 weken tijd geef ik je 7 inzichten die snel voor meer rust en harmonie gaan zorgen…en het mooie is: het kost je niets! Het enige dat je nodig hebt is de wil en motivatie om echt aan de slag te gaan met de sleutels die ik je aanreik en deze in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Ik help je op deze manier heel graag op een laagdrempelige manier verder in de dagelijkse omgang met je gevoelig kind zodat je in je mamkracht komt te staan en de coach van jouw gevoelig kind wordt. Iedere stap die jij als moeder nu namelijk neemt in jouw eigen ont-wikkeling is een stap die je neemt voor jouw hoogsensitief kind die met jou als ontvankelijke en hartverwarmende opvoeder een sterke fundering kan leggen voor meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, eigenwaarde en balans. 

Schrijf je dus snel in voor mijn gratis cursus Hoogsensitief Opvoeden en ontvang direct toegang tot jouw gratis account in de online ledenomgeving van Gevoelig Kind waar de eerste sleutel van voor je klaar staat. Om de 3 dagen ontsluit zich een nieuwe sleutel waarin ik je meeneem in de wereld van het hoogsensitieve, prikkelgevoelige kind zodat jij snel onder de knie hebt wat werkt (en wat niet;-).


Je zit nergens aan vast en kunt je op ieder gewenst moment zelf uitschrijven via de uitschrijflink onderaan iedere email. Uiteraard zijn je persoonsgegevens volledig veilig bij mij en voldoe ik aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees er alles over in mijn Privacy Verklaring.

Reacties over de Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Aan de vele, vele dankbare reacties die ik mocht ontvangen van ouders, leerkrachten en andere professionals die jou voorgingen, weet ik zeker dat de inhoud van deze online mini cursus  werkt voor jouw hoogsensitieve kind en voor jou! Lees maar eens wat anderen zeggen over deze cursus Hoogsensitief Opvoeden:

Wat fijn Sabrina om deze gratis cursus over Hoogsensitief Opvoeden van je te mogen ontvangen. Het geeft inzichten en handvatten om ons hoogsensitieve kind beter te kunnen begrijpen en te begeleiden naar een zelfstandig en zelfbewust mens(je). Daarnaast geeft het ruimte om met mijn man en de mensen om ons heen (opa’s, oma’s, school etc) hierover te praten en samen te kijken hoe we op een goede manier richting kunnen geven aan een ondersteunende opvoeding. Nu levert dat vooral strijd en onrust op omdat er bv. onenigheid is over de opvoeding en hoe te reageren als mijn dochter  niet het “gewenste gedrag” vertoont. Met alle stress en negatieve energie die daarbij hoort. Inmiddels heb ik al een aantal mensen naar je site doorverwezen, waaronder de juffrouw van mijn dochtertje. Zij wilde zich hier graag verder in verdiepen om zo de gevoelige kinderen beter te kunnen begeleiden en de kenmerken van gevoelige kinderen te kunnen herkennen. Ook zal zij dit delen met een medewerkster van de school die juist kinderen en gezinnen begeleid die extra aandacht nodig hebben. Ga vooral door met je goede en ook zo nodige werk! Miranda

Wil je laten weten dat mijn hoogsensitieve dochter van 14 enorm veel baat heeft bij jouw tip om dagelijks te mediteren en buiten hardlopen met haar vader. Zo kan ze en tot rust komen en haar hoofd leeg maken. Als ze het een keer vergeet merkt ze het meteen. Soms zijn simpele dingen erg doeltreffend. Esther

Allereerst mijn dank en complimenten. Wat een waardevolle documenten heb ik mogen ontvangen! De inzichten hebben me geduld en extra liefde gegeven voor ons heerlijke mannetje Twan. De sfeer is echt vooruit gegaan. Zo blij zo blij! Af en toe wilde ik het met mijn man bespreken. En gaf hij steeds weer aan: ”ach, t valt wel mee.” Maar stiekem zie ik dat hij de hints en mijn voorbeeld volgt. 🙂 En dit heeft echt effect! Mirjam

5 jaar lang hebben wij gedacht…. Onze zoon is anders. Het heeft heel veel strijd, tranen en buien geleverd. Totdat ik er op werd gewezen dat onze zoon misschien wel HSP is. Na veel lezen kwam ik hier terecht en heb ik mij direct aangemeld voor de 7 sleutels. We gingen er heel neutraal in…. Maar wow wat heeft ons dit in 3 weken enorm ver gebracht! Kost veel tijd en energie…maar er heerst rust en harmonie in het gezin! En onze zoon gaat rustig naar bed… bijna geen buien meer, omdat we kunnen praten en hem begrijpen. Ook papa en mama veranderen, want het geldt natuurlijk voor het hele gezin. Ook op school gaat het beter… hij gaat in ieder geval met plezier en hij voetbalt elke dag op het plein…iets wat hij zo graag wilde, maar niet deed. Dit ook mede door een gesprek op school. Hij leert als ik praat, vertel hoe ik me voel…..Echt de sleutels zijn zo herkenbaar en handvatten zijn zo toe te passen. Soms zo simpel dat je denkt…”geldt voor vele kinderen”. Maar ook voor een man met adhd is het te doen naar zijn kind toe…en natuurlijk moeten we elkaar er nog flink op wijzen en soms nog eens doorlezen… .maar we zijn voor ons gevoel nog nooit zo dichtbij antwoorden geweest. Marianne

Ik ben het helemaal eens met deze sleutel!! Heerlijk om te lezen deze bevestiging, na alle andere meningen van omstanders. Dankjewel  voor alle mooie sleutels!! Marieke

Voor mij was de laatste sleutel op dit moment de meest waardevolle. Ik wist al aardig wat tips en adviezen maar dit stukje van hooggevoeligheid is erg lastig en is minder beschreven. Dank! Onbegrip bij schoonouders die vinden dat je je teveel aan je kind aanpast…grrrr. Veel dank, dit sterkt me in mijn ‘strijd’ tegen onbegrip en vooroordelen! Jane

Bij elke regel die ik lees denk ik Oh ja!! Precies zoals ik dat toen heb opgelost!! Ik denk dat je hier heel goede handvatten geeft voor ouders met een jong hooggevoelig kind. Top! Corrie

Hoi Sabrina, bedankt voor je tips voor hoogsensitieve kinderen! Vooral aan de zesde sleutel heb ik veel: het masseren werkt enorm ontspannend en ik merk dat mijn kind het heel erg prettig vindt. Hij is 9 jaar en het knuffelen was de laatste jaren toch iets minder geworden. Door het masseren hebben we weer meer lichamelijk contact en dat vinden we allebei fijn! Ik heb alle tips bewaard zodat ik ze nog eens door kan lezen. Erg fijn, nogmaals bedankt! Esther Rijsdijk

Dat erkennen van gevoelens is zo belangrijk. Mijn sensitieve dochter heeft een juf die keurig ‘s ochtends kan zeggen: “ik ben heel moe want ik heb slecht geslapen. Dus als ik vandaag een beetje mopperig ben komt het daardoor” …geweldig! Hoeft mijn dochter daar al niet meer over te tobben. ik doe het thuis ook. Het geeft rust en duidelijkheid. Helder verhaal dit! Fijn om dit te mogen lezen!  Frederique de Swart

Sleutel 1 beschrijft precies de weg die ik nu bewandel met mijn gevoelig kind. Zoveel herkenning. Mooi! Monique

Sinds 1 1/2 maand passen wij de 7 sleutels toe. Is het toeval of helpt het? Wij denken het laatste. Badjuf zag onze zoon met sprongen vooruit gaan. Mag nu afzwemmen. Onze zoon plast ’s avonds nog in zijn luier. (Bijna 6 jaar) slaapt te diep. Maar sinds kort wordt hij af en toe wakker om te plassen. Zijn nu bezig met juiste communicatie naar anderen. Leren omgaan als iemand in zijn ruimte komt. Dit gaat ook steeds beter. Het is af en toe vermoeiend om dingen vol te houden maar door elkaar erop te wijzen maken we als gezin enorme sprongen. Onze zoon geeft aan…dat hij blij is met hoe het nu gaat….en vooral s avonds zijn voeten massage. Dank. Marianne

Deze zeven sleutels hebben mij de innerlijke rust en het nodige zelfvertrouwen gegeven!  Ik deed veel dingen vanuit mijn intuïtie…ben blij dat ik het toch redelijk goed had. Dank je wel!!! Yonina 

Zet nu de eerste stap naar meer rust & harmonie

Nog dagelijks ontvang ik dankbare emails uit heel het land omdat deze krachtige en simpel toepasbare sleutels zoveel verschil hebben gemaakt in het leven van alle betrokkenen..en dat stemt mij zo dankbaar.

Want in deze basiscursus hoogsensitief opvoeden tref je mijn ”best practices” die ik zelf in de opvoeding van mijn eigen sensitieve kinderen hanteer en hun vruchten ruimschoots hebben afgeworpen.  Ik weet dat als het werkt voor mij, het ook werkt voor jou. Na ruim 10 jaar ervaring als opvoedcoach voor hoogsensitieve/hoogbegaafde kinderen durf ik te zeggen dat ik je met deze 7 sleutels echt een stevig fundament aanreik. Als je ze echt gaat toepassen;-)

Je bent nog maar 1 stap verwijderd van de handvatten die meer rust en harmonie in jouw gevoelig gezin gaan bevorderen…..Neem dus NU actie, schrijf je in en ontvang meteen de eerste sleutel. 


Nogmaals je zit nergens aan vast, je kunt je altijd weer uitschrijven en het kost je écht écht écht niets (hoe vaak mij dat al niet gevraagd is;-) Ik houd er gewoon van om mensen te helpen dus ik hoop dat mijn kennis je een heleboel mag opleveren. Heb je op enig moment toch het gevoel dat je mijn advies of ondersteuning kunt gebruiken dan sta ik voor je klaar. Stuur me gerust een Whatsapp

 

Scroll naar boven