Magneethart

Doldwaze 1 April actie: 1 + 1 gratis!

Wegens grote belangstelling zijn de magneetharten op dit moment tijdelijk uit voorraad. We werken daarom met voorreserveringen om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling tijdig kunnen uitleveren en je niet misgrijpt zodra de handvervaardigde harten hier vanuit het buitenland arriveren. Dit proces neemt ongeveer 4-6 weken in beslag. Als dank voor je geduld tot dat moment geldt er nu een ludieke ”1 + 1 gratis actie”. Dit betekent dat je bij je reservering automatisch gratis 1 magneethart (t.w.v. 42,95 euro) van dezelfde versie ontvangt (je mag zoveel harten bestellen als je wilt en krijgt hetzelfde aantal harten gratis meegeleverd in je pakket). Om in aanmerking te komen voor deze eenmalige actie, dien je uiterlijk dinsdagavond 2 april 2024 om 00.00 uur je reservering te plaatsen via onze webshop. Zodra de magneetharten bij ons arriveren starten we direct met uitleveren. Je ontvangt een email met track & trace code zodra je pakketje door ons wordt aangeboden bij DPD pakketdienst.

Heb je specifieke vragen, app mij dan op 06-19221696 zodat ik snel een bericht/advies bij je kan inspreken. Dank voor je vertrouwen, Sabrina

Eerste Hulp Bij Overprikkeling start met een ZENSENSE magneethart

Herken je het volgende bij jezelf of je gevoelig kind?

 • Intense emoties ervaren
 • Kort lontje
 • Nervositeit
 • Angsten/paniekaanvallen
 • Hyperactiviteit/druk gedrag  
 • Slecht in slaap komen/slapen/nachtmerries 
 • Vermoeidheid/uitputting
 • Overgevoeligheden 
 • Verminderde concentratie
 • Verminderde stressbestendigheid

Veel van mijn klanten melden zich bij mij met bovengenoemde uitingen bij hun (hoog)gevoelig kind of zichzelf. Deze symptomen komen regelmatig voor bij zeer gevoelige kinderen en volwassenen en duiden niet zelden op overprikkeling.

Overprikkeling is een te veel aan stimuli die via de zintuigen wordt waargenomen. Bij hoogsensitieve personen is overprikkeling een gevolg van de diepe verwerking van stimuli in het brein (het centrale kenmerk van HSP).

Extern onderscheiden we prikkels die binnenkomen via onze ogen, mond, oren, neus, tastzin en energie (ons 6de zintuig). Interne prikkels worden gegenereerd door onze (pieker)gedachten of ons lichaam (denk hierbij bijv. aan de invloed van onnatuurlijke toevoegingen in ons eten en drinken, te veel suiker, te weinig hydratatie, medicatie, stress, electrosmog etc.). 

Overprikkeling leidt tot disbalans

Overprikkeling, zeker als deze vaak voorkomt en langdurig aanhoudt, kan namelijk leiden tot chronische stress en een disbalans. Dit heeft die een nadelig effect heeft op je holistische gestel. Veel hoogsensitieve personen zullen dit absoluut herkennen.

Het is niet altijd even eenvoudig om te achterhalen waar de oorzaak van de klacht precies vandaan komt. De symptomen van overprikkeling verschillen immers per persoon, moment en situatie maar 1 ding is zeker, je wilt graag snel verbetering ervaren toch?

Ervaar de magische kracht van magneten

De geschiedenis van het magnetisme is nauw met de aarde verbonden. Al het leven op aarde wordt immers direct beïnvloed door het sterke aardmagnetische veld. Dit hangt samen met de elektromagnetische trillingen van atomen die de kern van alle levende wezens vormen.

Al heel vroeg in de geschiedenis van de mensheid werd deze samenhang ontdekt en de therapeutisceh werking van magneten voor geneeskundige doeleinden gebruikt.

Uit eigen ervaring en die van inmiddels duizenden klanten is gebleken dat het dragen van een magneetsieraad met geintegreerde neodymium magneten een natuurlijke, holistische ondersteuning kan bieden bij het aanpakken van overprikkeling en daaruitvoortvloeiende ongemakken.

ZENSENZE: relax your senses

Met de extra krachtige body magnets uit de ZENSENZE lijn, exclusief vervaardigd voor Gevoelig Kind, wordt ingesprongen op de specifieke behoeften van hooggevoelige kinderen en (jong)volwassenen. Zodat er op korte termijn al een opmaat gemaakt kan worden naar meer gronding, meer balans en rust in hoofd en lijf.

Deze speciale magneet accessoires, die je eenvoudig in de (onder)kleding of aan een kussensoop bevestigt, bevatten hoogwaardige neodymium magneten met een permanente kracht zoals die ook in de statische magneetveld therapie worden gebruikt. Op het lijf gedragen geven ze een dieptewerking af die een wellness effect sorteert. Kijk zekers eens op de Facebook pagina van Gevoelig Kind voor de persoonlijke ervaringen van andere ouders.

De ZENSENZE collectie bestaat uit 2 soorten magneetharten:

 • Power hart met koper (3000 Gauss sterkte)
 • Smiley Kids hart (2000 Gauss sterkte)

Hieronder tref je een live demonstratie van het ZENSENZE Powerhart gepresenteerd door mijn jongste zoon inclusief balanstest, zodat je met eigen ogen kunt aanschouwen welk magisch effect de magneet heeft op je gevoel van evenwicht.

ZENSENZE Powerhart

Magneethart gevoelig kind
 • Materiaal: geborsteld chirurgisch staal met 1 goudkoperen zijde (nikkelvrij)
 • Bijbehorend RVS tegenstukje t.w.v. 4,95 euro
 • Diameter magneethart 3 cm
 • Kracht 3000 Gauss
 • Prijs 42,95 euro incl. verzending*
 • Raadpleeg altijd een arts in geval van specifieke gezondheidsklachten**
magneethart

NIEUW: ZENSENZE Smiley Kids Hart

Nu incl. GRATIS Dapper & Dankbaar Dagboek (pdf) t.w.v. 10 euro

maxresdefault
 • Materiaal: geborsteld chirurgisch staal (nikkelvrij)
 • Bijbehorend RVS tegenstukje met vrolijke gegraveerde smiley t.w.v. 4,95 euro
 • Diameter magneethart 3 cm
 • Kracht 2000 Gauss
 • Prijs 42,95 euro incl. verzending*
 • Raadpleeg altijd een arts in geval van specifieke gezondheidsklachten**
Jitske review smiley kids hart 1

Als je op de oranje button klikt kom je direct in de webshop met de betaalmogelijkheden. Je kunt je bestelling altijd binnen 14 dagen herroepen indien het magneethart ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt. Als je eerst wilt ervaren wat het magneethart voor je kan doen, test het dan uit zonder het uit de verpakking te halen door het bijvoorbeel op een nachtkastje te leggen of een tijdje tussen je handen te nemen. Lees de bijgeleverde instructies goed door om een zo optimaal mogelijke ervaring te hebben. Bij vragen sta ik voor je klaar via Whatsapp of per mail op contact@gevoeligkind.nl

image

* De verzendkosten in Nederland voor een verzekerd pakketje neemt Gevoelig Kind voor haar rekening. Voor buurlanden geldt een eigen bijdrage van 5,95 euro. Wij streven ernaar alle bestellingen die voor 12.00 uur worden gedaan dezelfde dag nog aan te bieden bij het DPD postpunt. Dit is helaas niet altijd te garanderen. Je ontvangt altijd een email met een track & trace code (check je spam) zodra jouw magneethart onderweg is zodat je jouw pakket kunt volgen. Wij hebben helaas geen invloed op de routeplanning en afhandeling van DPD maar onze supportdesk staat altijd voor je klaar bij vragen en onduidelijkheden (contact@gevoeligkind.nl).

** Disclaimer: deze pagina is met uiterste zorg samengesteld, er kunnen echter geen enkele rechten aan worden ontleend.  De resultaten kunnen per persoon variëren en hangen met vele factoren samen. Magneetsieraden zijn geen medicijn maar een holistische ondersteuning. Gevoelig Kind beweert niet dat een magneethart bedoeld is om ziektes te voorkomen, genezen, beperken, behandelen of zal helpen een diagnose te stellen. Als u (denkt dat u) een gezondheidsprobleem heeft, moet u altijd een arts of andere specialist raadplegen. Zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen/een pacemaker/electronische hulpmiddelen mogen géén magneetsieraden dragen, tenzij door hun arts anders wordt geadviseerd. 

Hoe het allemaal begon…met een heel gevoelig jongetje

Ik neem je even mee terug in de tijd. Zo’n 6 jaar geleden deed ik als HSP mama én coach namelijk een bijzondere ontdekking die nog niet eerder door iemand in dit veld was gedaan. Ik kwam erachter welk effect magneetkracht heeft op het welzijn van (hoog)sensitieve kinderen. Als moeder van destijds 1 hoogsensitieve & hoogbegaafde zoon (die dus ook hypergevoelig is), had ik mijn handen vol aan de overprikkeling en intense emoties ten gevolge van de diepgaande verwerking van informatie in zijn brein, die zo kenmerkend is voor hoogsensitiviteit. 

Dit bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Tot ik tijdens mijn zoektocht om hem te ondersteunen met zijn overprikkeling op het spoor kwam van wellness sieraden met geïntegreerde neodymium magneten.  

Meer evenwicht als HSP door natuurlijke aarding

Gevoelig Kind Magneethart

Tijdens een balanstest die ik onderging met een body magnet (magneethart) met een krachtige elektrisch opgeladen neodymium magneet ondervond ik direct het aardende effect. Ik was letterlijk niet meer van mijn plek te duwen en stond met beide voeten stevig op de grond, terwijl ik zonder magneet eenvoudig omviel.

Een bizarre gewaarwording die niet alleen aangaf hoe slecht gegrond ik eigenlijk was, maar ook de aantrekking tussen het magneethart en de aarde (waar wij mee verbonden zijn en die een grote magneetbol is), demonstreerde. Direct ging er bij mij een lampje branden…

Als HSP zijn we namelijk meestal slecht geaard omdat we met onze aandacht zo gericht zijn op onze omgeving. Waar je aan denkt daar ben je met je aandacht…en dat is dus niet meestal niet bij jezelf. Dat maakt dat HSP-ers vaak minder lichaamsbesef hebben waardoor we snel overvoerd kunnen raken door alle prikkels die we, ongefilterd, met onze voelsprieten oppikken en diep verwerken in ons brein.

”Zou het zo kunnen zijn dat je door het dragen van een magneetsieraad mogelijk beter in je lijf en dus uit je hoofd kan komen en daarmee minder last hebt van overprikkeling?”

De ultieme testzou het magneethart helpen bij overprikkeling?

Ik vond het een interessante hypothese en besloot dit uit te testen. Dus schafte ik het magneethart aan en met een ”baat het niet, dan schaadt het niet” instelling klemde ik het vol verwachting in de kussensloop van mijn kind.

Niet wetende wat komen ging….er was destijds nog niets bekend over prikkelgevoeligheid en de effecten van de magneetkracht op o.a. HSP. Dat dit alles heel snel zou veranderen en Gevoelig Kind de grootste magneetsieraden distributeur van de wereld zou worden kon ik toen nog niet vermoeden.

Van nuchter en sceptisch…

Nuchter mens als ik ben, was ik in eerste instantie behoorlijk sceptisch…Tot binnen 3 dagen na het inzetten van het magneetsieraad de intense episodes van overprikkeling bij mijn kind ineens sterk gereduceerd waren. Toeval?

Weg waren de 1,5 durende woede-uitbarstingen die mij menig keer tot wanhoop hadden dreven. Want hoe goed ik er ook mee om kon gaan, er rekening meer hield en wist waardoor het kwam….uitputtend was het wel. Zeker omdat ik zelf ook zo prikkelgevoelig ben. Bovendien gunde ik mijn gevoelige jongetje zelf ook meer ontspanning want dagelijks zo’n tsunami aan emoties is echt geen pretje en kost tijd om van te herstellen.  

Naar onder de indruk van de effectent van magneetsieraden

Ik wist dan ook werkelijk niet wat mij overkwam. Hoe langer hij het magneethart droeg, hoe meer de rust terugkeerde (ook bij mij, want ik ben het natuurlijk ook zelf gaan gebruiken;-) Daarnaast merkte ik dat de psychosomatische klachten ten gevolge van stress verdwenen en dat hij veel minder last had van zijn perfectionisme en faalangst. Hij kwam sterker in zijn schoenen te staan en vertoonde veel meer veerkracht zo was mijn observatie.

Werkte de magneetkracht zelfs door in zijn hele constitutie? Ik was onder de indruk….en ik was niet alleen, want ook mijn cliënten die de magneetsieraden uitprobeerden gaven lovende kritieken. Ik was fan!

De magnetische energie is de elementaire energie, waarvan het hele leven van het organisme afhangt’ aldus de overleden professor Werner K. Heisenberg, winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde (1932) en een van de grondleggers van de kwantumfysica. 

Hoe je je eigen HSPower Bubbel creëert voor meer balans

Door de feedback van ouders, werd het mij al snel duidelijk dat hele prikkelgevoelige kinderen (HSP, Hoogbegaafd, ad(h)d, Autisme etc.) maar ook volwassenen verbluffende effecten ondervonden van de ”interventie” met magneetsieraden.

Door het dragen van dit magneetsieraad versterkt je natuurlijk aardmagnetisch veld zich dusdanig dat je minder vatbaar wordt voor energieën en prikkels en je dichter bij jezelf kunt blijven in een wereld die zo overweldigt. Je creëert als het ware je eigen HSPower Bubble.

Dit samen met de plaatselijke dieptewerking die uitgaat van het magneethart en de heilzame effecten van het koper maken een nieuw hervonden evenwicht zeer goed mogelijk. Magneten zijn geen wondermiddel maar als je ze gaat dragen kunnen er wel wonderlijke dingen gebeuren!

Natuurlijke ondersteuning met wellness effect

Ben je heel gevoelig en uit balans dan biedt het Gevoelig Kind Magneethart uitkomst.

Hoe bijzonder als je bedenkt dat we hier te maken hebben met een volledig natuurlijk fenomeen. Een fenomeen dat tot op de dag van vandaag bestudeerd wordt en waar de wetenschap dagelijks nieuwe inzichten in opdoet maar nog geen eenduidig bewijs voor kan geven. 

Strikt genomen kunnen er dus nog geen causale verbanden worden gelegd tussen het dragen van een neodymium magneet in een sieraad en het effect op het welbevinden van de drager. Ik mag er dus eigenlijk geen officiële conclusies aan verbinden…

Maar de vele positieve ervaringen met magneetsieraden die ik in de loop der jaren mocht ontvangen zijn echt zeer indrukwekkend te noemen. Miljoenen mensen wereldwijd zijn net als ik overtuigd van de kracht van magneten en het is dan ook een ook een product waarvan je de effecten echt zelf moet gaan ervaren.

Als Happy HSP Healer, coach en Mamkracht Mentor zet ik mij al meer dan 10 jaar op geheel eigen wijze met heel mijn hart en ziel in voor mijn grote en kleine gevoelige klanten zodat er meer rust & harmonie ontstaat in het gevoelig gezin. De magneetsieraden zijn hierbij een onmisbare schakel gebleken. Ik wens dat je de magische uitwerkingen zelf mag gaan ervaren.

PS: niet alle magneetsieraden die ik de afgelopen jaren via verschillende externe partijen heb aangeboden, hadden hetzelfde fenomenale ontprikkelende resultaat. Dit had o.a. te maken met de hoeveelheid magneetjes in een sieraad, het ontwerp en de kracht van de magneetjes. Hoe groter de magneet in een sieraad, hoe meer power en hoe meer effect. Dit bleek met polssieraden, kettingen en oorbellen niet te bewerkstelligen. Ik had echter geen invloed op de collectie. Daarnaast stel ik hoge eisen aan productkwaliteit, service en betaalbaarheid voor mijn cliënten. Mijn verwachtingen liepen vaak op een teleurstelling uit en bleken telkens weer een groot obstakel in de samenwerking waardoor ik de tevredenheid van mijn cliënten niet meer kon borgen. Ik besloot op basis van hun behoeften zelf een alternatief te laten vervaardigen, speciaal voor GEVOELIG KIND. Dit heb ik uitgebracht onder het label ZENSENZE waarvoor nog meer sensorische ondersteuningsproducten zijn ontwikkeld.

Scroll naar boven