Happy HSPrintables

Happy HSPrintables

Happy HSPrintables zijn bedacht om (prikkel)gevoelige kinderen en hun ouders laagdrempelige, inspirerende en creatieve handvatten te bieden om op een ontspannen en ongedwongen manier meer verbinding, rust en harmonie te creëeren in het gevoelig gezin met als ultiem resultaat: meer geluk!

Alle printables zijn eenvoudig te downloaden, (in kleur) uit te printen en naar believen te lamineren en in te zetten volgens instructies of naar eigen inzicht met zelfbedachte werkvormen.

De Happy HSPrintables zijn digitale bestanden en enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wederverkoop of distributie op welke wijze dan ook is niet toegestaan. Iedere licentie is geldig voor 1 gezin. Als je de Happy HSPrintables wilt inzetten als professional in je praktijk, dien je gebruik te maken van een zakelijke licentie. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met support@gevoeligkind.nl

PDF: LeerKRACHT Kaarten

Leerkracht salespage HHSPP 1

Ontketen jouw innerlijke kracht met dit inspirerende card deck – een verzameling van 100 positieve affirmaties speciaal ontworpen voor leraren.

Op elk gewenst moment kan je putten uit deze bron van motivatie en mindfulness, gepresenteerd in levendige kleuren en ondersteund door liefdevolle uitspraken.

Dit card deck fungeert als een solide metgezel, een dagelijkse herinnering aan de essentie van jouw prachtige roeping en de onmisbare rol die jij speelt in het leven van elk kind in jouw klas.

Herstel de verbinding met jouw missie en versterk je positieve intenties. Sta stevig in je leerkracht, zodat je vanuit jouw kern kunt leiden, ondersteunen en stimuleren.

Laat dit card deck een krachtige bron van inspiratie voor je zijn terwijl je jouw leerlingen begeleidt op hun reis van groei en ontwikkeling.

PS: Je ontvangt automatisch het bijbehorende Journal en nieuwe aanvullingen van dit card deck zodra deze gereed zijn in jouw persoonlijke account van onze ledenomgeving.

Klik hier voor meer informatie en uitleg over LeerKRACHT kaarten

ebook de kracht van aandacht - Gevoelig Kind
mijn droom journal - droomdagboek voor gevoelige kinderen

Voor gevoelige kinderen van 7 – 15 jaar die meer contact willen maken met hun innerlijke wereld en hun creativiteit en zelfbeeld willen versterken.

Onze dromen vertellen ons veel over onszelf en helpen ons om onze ambities te ontwikkelen. En onze ambities leiden ons om doelen te stellen zodat we die kunnen verwezenlijken.

Dromen onderzoeken en erover schrijven zorgt niet alleen voor verbinding tussen beide hersenhelften maar heeft ook een positief effect op je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Dromen kunnen worden ingezet als een instrument voor persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van problemen, áls je kind zich bewust wordt van de (boodschap in) de droom en deze uitschrijft in dit leuke droom journal. Hoe meer details er worden opgeschreven hoe meer inzicht je kind kan krijgen.

Klik hier voor meer informatie en uitleg over Mijn Droom Journal

ebook de kracht van aandacht - Gevoelig Kind

PDF: De Kracht van Aandacht

Overprikkeling de baas worden met De Kracht van Aandacht

Het mini-ebook ”De Kracht van Aandacht” is een handige oplossing om de intense emoties van je gevoelig kind (of van jezelf) te leren reguleren.

Het bevat 6 effectieve ademhalingsoefeningen + handige flashcards die jou en je gevoelig kind gaan leren op de juist manier te ademen en dat in te zetten als Eerste Hulp Bij Overprikkeling en om goed te leren gronden.

Zo ga je direct impact maken bij overweldiging en snel de vruchten plukken als er sensaties van stress worden ervaren.

Met dit mini-ebook wordt goed leren ademen niet alleen leuk maar heeft je kind altijd zijn beste tool om te ontprikkelen bij de hand . Je adem heb je immers altijd bij je.

Klik hier voor meer informatie en uitleg over ”De Kracht van Aandacht”.

ebook de kracht van aandacht - Gevoelig Kind

PDF: Dapper en Dankbaar Dagboek

Dapper en dankbaar dagboek

Dit avondritueel in de vorm van een stoer full coulor journal zet gevoelige kinderen, die vaak last hebben van beperkende gedachten (waardoor hen de moed ontbreekt om helemaal zichzelf te DURVEN zijn), in 5 weken aan meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en positiviteit te gaan ervaren in een wereld die hen soms zo overweldigt.

Met het dagelijks beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen vanuit het acroniem BOLD (Engels voor Dapper) zal je kind steeds meer bewust worden van de dingen die goed gaan, de focus leggen op de dingen waar hij/zij blij van wordt en dankbaarheid ervaren voor dat wat er al wél is.

Met het dagelijks beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen vanuit het acroniem BOLD (Engels voor Dapper) zal je kind steeds meer bewust worden van de dingen die goed gaan, de focus leggen op de dingen waar hij/zij blij van wordt en dankbaarheid ervaren voor dat wat er al wél is.

Door aan het eind van iedere week te reflecteren op gelukkige momenten, het inzetten van de eigen superkrachten middels de superkrachten poster en vanuit een wens vooruit te blikken bouwen we bovendien aan veer- en creatiekracht, zodat je kind zich écht BOLD gaat voelen!

Klik hier voor meer informatie en uitleg over ”Dapper en Dankbaar”.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

PDF: Uitspraken die gelukkig maken

Uitspraken die gelukkig maken

Deze hartverwarmende opstekers zijn ontwikkeld om het zelfbeeld en zelfvertrouwen van jouw gevoelig kind (van kleuter tot puber) te vergroten en tevens de onderlinge band met je kind te verstevigen.

De 66 inspirerende en liefdevolle complimenten (incl. extra werkblad ter eigen invulling) zijn bedoeld om zelf te downloaden, uit te printen en uit te knippen.

Door de opbouwende pluimen regelmatig volgens de instructies in te zetten, zal de veerkracht van jouw gevoelig kind groeien en word je je als ouder bovendien veel bewuster van alle prachtige kwaliteiten en behoeften die jouw kind heeft en geef je automatisch positieve feedback.

Klik hier voor meer informatie en uitleg over ”Uitspraken die gelukkig maken”.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

PDF: Mandala Kids Kleurboek

Gevoelig Kind - Mandala kids kleurboek

Het inkleuren van mandala’s brengt voor (prikkel)gevoelige kinderen een aantal fijne voordelen met zich mee:

  • Het werkt meditatief (en dit is goed tegen stress, overprikkeling en piekeren bijvoorbeeld).
  • Het verhoogt de concentratie
  • Het verbetert de motoriek
  • Het stimuleert de creativiteit

Een mandala is een tekening waarin een bepaald patroon terugkomt. Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent cirkel wat symbool staat voor de oneindigheid van het leven.

Kinderen hebben van nature een grote drang om iets te creëren en kunnen dit heel goed uiten via tekenen, kleuren en knutselen.

Deze unieke, door mij persoonlijk ontworpen, dieren mandala’s (afgewisseld met hun achterliggende bloempatroon, dus 18 platen voor uren kleurplezier) brengen je gevoelig kind rust, ontspanning, harmonie en evenwicht en het helpt je kind zijn energie te bundelen.

ja sabrina ik wil meteen beginnen
Scroll naar boven