Uitspraken die gelukkig maken

Boost het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je gevoelige kind met “Uitspraken Die Gelukkig Maken”!

Uitspraken die gelukkig maken - hartverwarmende complimenten voor je gevoelige kind

Op zoek naar een krachtige boost voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je gevoelige kind? Ontdek onze collectie van 66 opstekers, inclusief een extra blanco werkblad voor zelfbedachte uitspraken. Deze liefdevolle, opbouwende pluimen zijn speciaal ontwikkeld om de veerkracht en verbinding tussen jou en je kind te versterken.

Door regelmatig deze complimenten hardop uit te spreken en creatief in te zetten volgens instructies, zal je kind zichtbaar groeien. Je wordt je als ouder bovendien veel bewuster van alle prachtige kwaliteiten en behoeften van je kind, waardoor je automatisch positieve feedback geeft.

Vooral in een wereld die soms overweldigend kan zijn voor hooggevoelige kinderen, is het van essentieel belang om hen regelmatig te bekrachtigen. Hiermee leren ze in zichzelf te geloven en bouwen ze van binnenuit meer veerkracht op.

Onze opstekers stimuleren het vertrouwen van je kind in zichzelf, bevorderen optimisme en incasseringsvermogen, en bieden nieuwe kansen om gelukkig en veerkrachtig in het leven te staan.

Met “Uitspraken die gelukkig maken” willen we jou en je kind een hartverwarmend duwtje in de rug geven naar (nog) meer verbinding, zelfvertrouwen en groei.

We kunnen nu eenmaal niet alle problemen en obstakels bij hen wegnemen….en dat is ook niet de bedoeling! Want hoe begrijpelijk het ook is dat wij als ouders onze gevoelige kinderen willen beschermen, creëert te veel bescherming op termijn juist meer angst en onzekerheid en daar help je je kind niet mee. Maar wel met erkenning en compassie!

Met ”Uitspraken die gelukkig maken” hoop ik jou en je kind een hartverwarmend duwtje in de rug te geven naar (nog) meer verbinding, zelfvertrouwen, veerkracht en groei.

Specificaties

Aantal werkbladen: 12 voorgedrukte en 1 blanco werkblad ter eigen inspiratie (oneindig te kopiëren) + instructies

Leeftijd: alle leeftijden

Prijs: slechts €5

Let op: na je betaling kom je direct op de pagina waar je het bestand kunt downloaden. Tevens ontvang je een bevestigingsmail met de pdf (check je spam als je geen mail hebt ontvangen of mail als er onduidelijkheden zijn). Er is geen fysieke versie van dit product. Er wordt dus niks verzonden per post. Voor meer informatie over mijn producten en diensten, stuur je me gerust een Whatsapp!!

Uitspraken die gelukkig maken - gevoelig kind

De Happy HSPrintables zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wederverkoop of distributie op welke wijze dan ook is niet toegestaan. Iedere licentie is geldig voor 1 gezin. Als je de Happy HSPrintables wilt inzetten als professional in je praktijk, dien je gebruik te maken van een zakelijke licentie. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met contact@gevoeligkind.nl

Scroll naar boven