Hartverwarmende complimenten voor meer veerkracht & verbinding

uitspraken die gelukkig makenDeze 66 opstekers (inclusief extra blanco werkblad voor zelfbedachte uitspraken) zijn speciaal ontwikkeld om het zelfbeeld en zelfvertrouwen van jouw gevoelig kind een boost te geven.

Het inzetten van deze liefdevolle, opbouwende en inspirerende pluimen zorgt niet alleen voor meer veerkracht & verbinding tussen jou en je kind maar bevordert ook het geluksgevoel, zowel bij de gever als bij de ontvanger.

Door de complimenten regelmatig op een welgemeende manier hardop uit te spreken en creatief in te zetten volgens instructies, zal je kind zichtbaar groeien en word je je als ouder bovendien veel bewuster van alle prachtige kwaliteiten en behoeften die jouw kind heeft en geef je automatisch positieve feedback. Dit laatste kan iedere ouder wel een geheugensteuntje bij gebruiken af en toe;-)

Uitspraken die gelukkig maken

Zeker in een wereld die soms zo overweldigend kan zijn voor hooggevoelige kinderen die van nature geneigd zijn het glas halfvol te zien, is het van belang om hen regelmatig te bekrachtigen zodat ze in zichzelf leren geloven en daarmee van binnenuit sterker komen te staan en meer veerkracht ervaren.

Wij leren hen daarmee te vertrouwen op zichzelf en stimuleren hun optimisme en incasseringsvermogen en dat biedt weer nieuwe kansen om gelukkig gevoelig in het leven te staan.

We kunnen nu eenmaal niet alle problemen en obstakels bij hen wegnemen….en dat is ook niet de bedoeling! Want hoe begrijpelijk het ook is dat wij als ouders onze gevoelige kinderen willen beschermen, creëert te veel bescherming op termijn juist meer angst en onzekerheid en daar help je je kind niet mee. Maar wel met erkenning en compassie!

Met ”Uitspraken die gelukkig maken” hoop ik jou en je kind een hartverwarmend duwtje in de rug te geven naar (nog) meer verbinding, zelfvertrouwen, veerkracht en groei.

Specificaties

Aantal werkbladen: 12 voorgedrukte en 1 blanco werkblad ter eigen inspiratie (oneindig te kopiëren) + instructies

Leeftijd: alle leeftijden

Prijs: 5 euro

Let op: na je betaling kom je direct op de pagina waar je het bestand kunt downloaden. Tevens ontvang je een bevestigingsmail met de pdf (check je spam als je geen mail hebt ontvangen of mail als er onduidelijkheden zijn). Er is geen fysieke versie van dit product. Er wordt dus niks verzonden per post. Voor meer informatie over mijn producten en diensten, stuur je me gerust een Whatsapp!!

uitspraken die gelukig makenDe Happy HSPrintables zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wederverkoop of distributie op welke wijze dan ook is niet toegestaan. Iedere licentie is geldig voor 1 gezin. Als je de Happy HSPrintables wilt inzetten als professional in je praktijk, dien je gebruik te maken van een zakelijke licentie. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met contact@gevoeligkind.nl

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven