Breinmeditatie Methode

breinmeditatie methode voor hsp

Breinmeditatie Methode: de magie van helende muziek therapie

Als Happy HSP Coach, Energy Healer & professioneel stemactrice heb ik mij sinds 2013 als enige in Nederland toegelegd op het schrijven en inspreken van magische meditaties op speciale breinmuziek voor hoogsensitieve, hoogbegaafde, prikkelgevoelige kinderen en volwassenen, die ik breinmeditaties heb gedoopt.

Deze geleide meditaties die als psychoeductatie hun kracht al talloze malen hebben bewezen, hebben een diepgaand therapeutisch effect die wordt veroorzaakt door 3 specifieke elementen en daarmee mijn BreinMeditatie Methode© zo effectief maakt:

  • Het helende verhaal
  • Mijn helende stem
  • De helende breinmuziek

Breinmeditatie Methode: voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen

Ik ben erachter gekomen dat ik als geboren en zeer ervaren Energy Healer niet alleen via mijn handen, op afstand maar ook via mijn stem helende vibraties mag doorgeven. Deze vibraties hebben op zich al een bijzonder effect op het energielichaam en zetten je in een hogere frequentie waardoor het makkelijker wordt om patronen die je niet meer dienen los te laten en nieuwe mogelijkheden en kansen toe te laten en te omarmen.

Door mijn stem en de helende scripts echter te combineren met een speciale, wetenschappelijk onderbouwde, muziektechnologie, genaamd Binaural Beats is een unieke muzikale therapie ontstaan die je bijna magisch zou kunnen noemen en waarmee ik inmiddels tienduizenden hooggevoelige kinderen en hun ouders heb mogen helpen naar een hervonden gevoel van evenwicht, rust, ontspanning, innerlijke veerkracht en zelfvertrouwen.

Geluk begint in het brein….en dus starten we daar!

Binaural Beats produceren een verschillende frequentie in beide oren. Dit creëert een derde toon in je brein, de zogenaamde binaural beat, die erop gericht is de staat van je bewustzijn te veranderen en beide hersenhelften uit te balanceren. En hoewel dit de basistechniek is, ligt er nog meer innovatie ten grondslag aan mijn breinmeditatiemethode.

De echte impact vindt namelijk plaats doordat de binaural beats geplaatst zijn onder breinmuziek met biologische klanken die op een natuurlijke en geleidelijke wijze de hersenfrequentie verlaagt en zo de meditatieve en helende eigenschappen van de breinmeditaties versterken.

Meditaties voor HSP die het brein en onderbewuste aanspreken

Door de flow waarin de hersenen als vanzelf en zonder moeite geraken, kan je op een natuurlijke wijze dieper, makkelijker en sneller in een staat van totale ontspannenheid komen waardoor stress – de oorzaak is van vele psychosomatische klachten- verdwijnt en je energetisch, mentaal en lichamelijk in balans komt, rust ervaart, jezelf oplaadt en heelt, zonder moeite en enkel door regelmatig te luisteren. 

Vanuit deze diepe ontspanning worden de hersenen door te luisteren naar deze speciale meditaties tevens zeer gevoelig voor positieve suggestie die ik via de tot de verbeelding sprekende verhalen inbreng en je onderbewuste beïnvloeden en trainen doordat er nieuwe neurale verbindingen worden gelegd. In combinatie met de helende trilling van mijn stem maakt dus dat mijn breinmeditaties diepe impact maken en snel hun werk doen zodat jij en jouw hoogsenstitieve kinder(en) weer vanuit rust en ontspanning op weg kunnen gaan naar geluk….mijn ultieme missie.

Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in de audiotheek en beluister de demo’s voor een impressie van de meditaties voor kinderen en volwassenen hieronder.

Ben jij coach, therapeut, HSP dienstverlener of leerkracht en wil jij de BreinMeditatie Methode© net als vele andere collega’s professioneel inzetten als methode in jouw praktijk of instelling? Neem dan contact met mij op over de voorwaarden rondom zakelijk gebruik via support@gevoeligkind.nl. De hier aangeboden versies zijn enkel voor particulier gebruik en mogen vanwege auteursrechten NIET zakelijk worden ingezet, vermenigvuldigd of verkocht worden aan derden. 

HAPPY HSP KIDS COLLECTIE

Slaap Lekker Scan Gevoelig Kind

De Slaap lekker Bundel

Help jouw gevoelig kind van top tot teen te ontspannen en lekker in slaap te vallen met de speciale Slaap lekker Scan op nieuwe helende meditatie muziek. Incl. bonusbundel.

Klik hier voor de demo, informatie en de reacties van ouders over deze ontspannen en effectieve kindermeditatie geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen
De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen

Leer jouw gevoelig kind ontspannen en bij zichzelf te blijven met deze helende breinmeditatie op speciale meditatie muziek. Incl. gratis E-book.  Bouw op een toegankelijke wijze aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen,  lichaamsbewustzijn en geef je kind de handvatten om zijn energie te managen en zichzelf te beschermen tegen een overdaad aan prikkels.

Klik hier voor de demo, informatie en de reacties van ouders over deze ontspannen en effectieve kindermeditatie geschreven en ingesproken door Happy HSP Healer & Coach Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen
De Piekerballon gevoelig kind

De Piekerballon

Help jouw gevoelig kind zijn zorgen te verlichten en los te laten met deze helende breinmeditatie op speciale meditatie muziek. Incl. therapeutische werkvorm De Piekerboom.

Klik hier voor de demo, informatie en de reacties van ouders over deze ontspannen en effectieve kindermeditatie geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen
De Tafeltopper voor kinderen die moiete hebben de tafels te memoriseren.

De TafelTopper

Help jouw (hooggevoelige, hoogbegaafde, beelddenkende) kind met deze bijzondere kindermeditatie op speciale breinmuziek een echte TafelTopper te worden. Middels de speciale binaural beats wordt het auditieve kanaal getraind, het brein uigebalanceerd en kan je kind op een diep ontspannen manier de tafels van 1 t/m 10 tot zich te nemen en memoriseren. Als bonus bij deze breintraining tref je de TafelTopper Toets (luistertraining) en de TafelTopper Flitskaartjes; een printable die je naast het luisteren spelenderwijs kunt inzetten om de tafels extra te oefenen.

Klik hier voor de demo en informatie over deze ontspannen en effectieve luistertraining geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

Let op: Na je betaling kom je in de ledenomgeving van Gevoelig Kind en heb je toegang tot alle bonussen en de digitale luisterbestanden die je eenvoudig zelf op een cd branden of vanaf je computer, smartphone of Ipad kunt beluisteren en/of overzetten. Er zijn GEEN fysieke cd’s en levering vindt uitsluitend plaats via internet volgens de algemene voorwaarden.

HAPPY HSP COLLECTIE

ontspannen opvoeden meditatie - voor verbinding en harmonie

Ontspannen Opvoeden

Creeër de relaties die jij wilt en voel je kalm en ontspannen met deze helende meditatie op speciale breinmuziek voor sensitieve ouders die weer in contact willen komen met zichzelf en hun kind(eren). Reduceert stress en reguleert heftige gevoelens en emoties, bevordert lichaamsbewustzijn, liefdevol contact met gezinsleden en een goede nachtrust.

Klik hier voor de demo en meer informatie over deze ontspannen en effectieve luistertraining geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

Loslaten in Liefde meditatie voor HSP

Loslaten in Liefde

Geef oud zeer een plek met deze therapeutische luistertraining op speciale breinmuziek voor gevoelige personen waarmee je belemmerende emoties op een verantwoorde, liefdevolle en veilige manier leert loslaten, zodat je je eindelijk vrij zult voelen van ballast. Reduceert en reguleert bij regelmatig luisteren: stress voortvloeiend uit piekergedachten, heftige gevoelens & emoties. Het bevordert lichaamsbewustzijn, rust in hoofd & lijf, liefdevolle connectie met jezelf en anderen en beter slapen. 

Klik hier voor de demo en meer informatie over deze helende en transformerende luistertraining geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk

ja sabrina ik wil meteen beginnen

Reis naar jouw innerlijke godin

Online workshop: Reis naar jouw Innerlijke Godin

Leer je intuïtie te ontwikkelen en te vertrouwen op de stem van jouw hart die jouw compas is tijdens deze online workshop op speciale breinmuziek. Voor sensitieve moeders die hun mamkracht willen ont-dekken en Flow & Fun in hun leven willen manifesteren.

Reduceert stress en bevordert lichaamsbewustzijn, rust, intuïtie, heldervoelende/helderwetende vermogens, diepgaand contact met jouw diepste kern, zelfvertrouwen en een goede nachtrust. Incl. volledig geupgrade Reflectie Journal behorende bij de gelijknamige breinmeditatie Reis naar jouw Innerlijke Godin.

Klik hier voor de demo en meer informatie over deze krachtige online workshop geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

Let op: voor alle breinmeditaties geldt dat je na je betaling jouw aankopen terugvindt in je persoonlijke account van onze ledenomgeving.  Hier heb je levenslang toegang tot alle bonussen en de digitale luisterbestanden die je eenvoudig zelf op een cd branden of vanaf je computer, smartphone of Ipad kunt beluisteren en/of overzetten. Er zijn GEEN fysieke cd’s en levering vindt uitsluitend plaats via internet volgens de algemene voorwaarden.

Vragen? Kijk eerst even op deze pagina, mogelijk staat hier het antwoord wat je zoekt!

Scroll naar boven