Reis Naar Jouw Innerlijke Godin MP3

Maak contact met de stem van je hart en hertsel de verbinding met je authentieke zelf

Innerlijke godin

Wist je dat er in iedere vrouw een Godin schuilt?

Een godin is een uniek wezen die haar dromen weet te transformeren en uiting kan geven aan de richting van haar leven door te vertrouwen op haar innerlijke leiding, kracht en wijsheid en haar hart haar gids laat zijn. 

Maar wat te doen als je als hoogsensitieve vrouw en moeder de connectie met jouw godin niet (meer) kunt ervaren?  De verbinding met jouw authentieke zelf verdwenen is en jij je stuurloos voelt, uit balans en onvervuld?

Wat als jouw ultrasensitieve brein, die alle prikkels diepgaander verwerkt, altijd maar doordraaft en doordenkt? Het contact met jouw gevoel daardoor meer en meer verloren gaat en je steeds verder verwijderd raakt van wie je werkelijk bent of wilt zijn?

Als je hoofd het overneemt van jouw Innerlijke Godin

Als hoogsensitieve vrouw heb je vaak de neiging om oeverloos te reflecteren en daarbij vooral je hoofd als uitgangspunt te nemen. Je wilt VERSTANDig zijn, overDENKT alles tot in den treuren en vertrouwt erop dat je HOOFD je de antwoorden gaat geven die je zoekt….terwijl je hierdoor enkel meer en meer overprikkeld, gestrest raakt en van je pad raakt.

Je doet jezelf echt enorm tekort door enkel via je bewuste (en beperkte) brein tot antwoorden en oplossingen te willen komen voor situaties/problemen/vraagstukken die vrijwel zeker zijn ontstaan door juist hiernaar te luisteren. Je zet hiermee je eigen intuïtie en innerlijke stem buiten spel omdat je met je hoofd nooit contact kunt maken met de bron van waaruit alle antwoorden moeiteloos naar je toe kunnen vloeien…als je dit toestaat tenminste.

Het goede nieuws is: het kan echt anders…en de oplossing is heel dichtbij…

Duik in de bodemloze, creatieve ruimte van je hart!

Hier is waar jouw Innerlijke Godin schuilt, waar jouw volledige potentieel zich ophoudt, waar jouw kracht en wijsheid zich bevindt en waar je van binnenuit tot antwoorden kunt komen op alle vragen die je bezighouden, of dat nu privé of werkgerelateerd is.

Contact maken met je hart is bovendien heel belangrijk voor je lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn. Het hart is namelijk een onuitputtelijke bron van positieve emoties die stress verjaagt en door hier verbinding mee te maken herstel je de balans tussen lichaam en geest.

Als we ons hart vragen wat we moeten doen, zal het antwoord altijd goed voelen en je in een nieuwe richting sturen die tegemoet komt aan jouw ultieme potentieel. Het potentieel waarmee je bent geboren! Jij bent een GODIN lieve gevoelige vrouw…en het wordt tijd dat je die onmetelijke kracht in jezelf gaat aanboren en om gaat zetten in daden. Want alleen door daden verander je jouw werkelijkheid!

Door te luisteren naar de stem van je hart, hierop te durven vertrouwen en geïnspireerd actie te nemen op de intuïtieve antwoorden die zonder moeite in je zullen opborrelen, zal je de beste versie van jezelf worden en het leven leven zoals dit bedoeld is….vol vreugde, overvloed en geluk! En daar profiteert jouw hele omgeving van mee.

Verbinding maken met je hart is extreem belangrijk als je het volgende bij jezelf herkent:

 • je raakt snel overprikkeld en geïrriteerd
 • je ervaart veel stress en stressgerelateerde klachten
 • je hoofd draait overuren en je overdenkt ieder detail
 • je hebt vaak piekergedachten die moelijk te stoppen zijn
 • je bent perfectionistisch en wilt alles goed doen
 • je komt weinig toe aan ontspanning en draaft maar door
 • je voelt je gejaagd en uitgeblust
 • je zorgt goed voor anderen maar vergeet daarbij jezelf
 • je leeft op de automatische piloot en ervaart weinig plezier
 • je bent gevoelig voor de mening van anderen en laat je hier door leiden
 • je durft niet zo goed af te gaan op je eigen gevoel, ingevingen en vertrouwt niet op je intuitie
 • je bent de verbinding met jezelf kwijt en weet niet meer wat je echt wilt of hoe je veranderingen kunt creeëren

Is dit hoe jij verder wilt gaan?

Nee toch zeker! En het goede nieuws is….dat hoeft ook niet.

Hoe zou het voor je zijn als jij:

 • contact kon maken met de stem van jouw hart?
 • jouw intuïtie ruim baan kon geven?
 • zelfverzekerd en vanuit volledig vertrouwen jouw leukste leven kunt gaan leven?

Klinkt dat je als muziek in de oren? Kom dan NU in actie en ervaar de transformerende effecten van deze online workshop en reis af naar jouw Innerlijke Godin die je meeneemt naar jouw onderbewuste waar alle antwoorden besloten liggen om jouw pad en de flow van het leven te gaan volgen. In jou liggen alle antwoorden al besloten…alle kennis die je nodig hebt zit al in je!

Door direct aan de slag te gaan met de bijbehorende breinmeditatie en jouw persoonlijke Godinnenschrift – voor de broodnodige reflectie, inzichten en naslag – claim jij op korte termijn jouw ware zelf terug en houd niks je meer tegen om de stem van je hart te kunnen ontcijferen en jouw levensgids te laten zijn.

Reis naar jouw Innerlijke Godin: een tipje van de sluier

Online workshop incl. breinmeditatie + Godinnen Journal (42 pagina’s)

Klik voor een korte impressie van de breinmeditatie op onderstaande link:

MP3 De Reis naar jouw innerlijke Godin 

Reistijd: 25 minuten

Prijs: 47 incl. BTW

ja sabrina ik wil meteen beginnen

Ultieme ontspannenheid en herprogrammering

Deze krachtige zielenreis is mede zo bijzonder omdat er gebruik is gemaakt van speciaal gecomponeerde en helende binaural beat breinmuziek die een Theta staat opwekken in de hersenen (4-7,5 Hz). Hierdoor wordt een ultieme ontspannenheid teweeg gebracht, die normaliter enkel bereikt kan worden tijdens diepe meditatie. Stress verdwijnt en je zult je tijdens en na deze oefening rustig en kalm voelen en misschien in slaap vallen.

In de Theta staat is het onderbewuste brein bovendien extra ontvankelijk voor positieve herprogrammering. Met de speciale breintrainingstechniek in het script en de helende stem van Sabrina van Dijk wordt zo jouw onderbewuste aangesproken, zonder enige moeite (en zelfs als je slaapt)! Door regelmatig naar deze breinmeditatie te luisteren worden er nieuwe neuronen synapses aangelegd waardoor belemmerende patronen, gedachten en overtuigingen in korte tijd kunnen worden omgebogen.

 Reis naar de Innerlijke Godin is echt voor jou als je:

 • Meer vanuit je intuïtie wilt leven
 • Ruimte in je gedachten wilt gaan ervaren
 • Balans tussen hoofd en hart wilt creeëren
 • Vertrouwen wilt krijgen in jouw innerlijke kompas
 • Keuzes wilt maken die je ondersteunen
 • Op zoek bent naar meer verdieping in jezelf
 • Meer lichaamsbewustzijn wilt ervaren
 • De antwoorden op (levens)vragen zelf wilt kunnen vinden i.p.v. af te gaan op goedbedoelde raad van buitenaf
 • De twijfels die je voelt over de richting van leven wilt elimineren
 • Jouw eerste ingevingen wilt leren vertrouwen en hier actie op wilt ondernemen
 • Contact wilt maken met jouw ultieme bron van wijsheid
 • Als Happy HSP door het leven wilt gaan waarbij jij jouw eigen gids leert zijn

Ervaringen

Lieve Sabrina, wat was het weer heerlijk om naar jouw stem te mogen luisteren! Ik vond het erg fijn om mij onder te dompelen in een meditatie die voor MIJ bestemd was. Deze innerlijke reis was eigenlijk al bekend: ik zag beelden voor me, die jij tijdens de meditatie beschreef, maar steeds eerder dan dat jij het daadwerkelijk zei! Toen ik eenmaal de trap was afgedaald, voelde het als thuiskomen! Wat was dit vertrouwd! Tijdens het luisteren voelde ik mezelf weer kalm, zelfverzekerd en vol inspiratie en inzichten. -Linda-

De eerste keer duurde het even voordat ik doorhad dat dit over mij ging! En ik weet zeker dat iedere andere vrouw zich ook zal herkennen en hervinden! Ik weet nu dat ik op het goede pad zit, dat ik mijn gevoel mag vertrouwen. Dat ik vaak inzichten heb op basis van gevoel en dat niet altijd in woorden kan vatten. Maar het is altijd waar! Ik heb geleerd dat ik open moet blijven staan voor de tekens die wijzen naar mogelijkheden. En ik moet echt bij mezelf blijven, dan kan ik er ook zijn voor anderen. Ik ben dan ook meteen maar naar de kapper gegaan:-) Heb kaartjes gekocht voor een film (met een vriendin) en ik heb mij (geheel buiten verwachting) ingeschreven bij een invalpool om nieuwe ideeën vorm te kunnen gaan geven. Ik ben dat namelijk waard, vind ik! En mijn Innerlijke Godin is dat helemaal met mij eens:-) -Gabrielle-

Deze breinmeditatie ontspant geweldig goed en geeft écht inzicht! Ik heb regelmatig meditaties via Youtube of een cd beluisterd maar zelden heb ik mij zo ontspannen gevoeld als bij deze bijzondere luistertraining…alles klopt. De stem van Sabrina, het beeldende verhaal, de opbouw van de oefening, de helende muziek, het Godinnenschrift. Het sluit naadloos op elkaar aan. Al na een paar keer luisteren voelde ik mij gesterkt in mijn ik-kracht, rustiger en stabieler. -Saskia van den Hogen-

ja sabrina ik wil meteen beginnen

  Luistertips breinmeditatie

 • De zogenaamde binaural beats die verwerkt zijn in de muziek en de hersengolven verlagen naar de Theta frequentie, komen het best tot hun recht als je gebruik maakt van een koptelefoon. Op die manier zal je het meest effect ervaren van deze bijzondere muziek. Dit wil overigens niet zeggen dat je de breintraining niet zonder koptelefoon kunt beluisteren, het effect zal echter groter zijn.
 • Ik adviseer je om de breinmeditatie te integreren in je dagelijkse routine, maar ernaar te luisteren op een rustig moment waarop je niet gestoord kunt worden en geen andere activiteiten meer te doen hebt vanwege de diepe relaxatie die je brein zal gaan ervaren.
 • De meeste effecten zullen gecreëerd worden bij regelmatig beluisteren (minimaal 21 dagen achter elkaar, omdat je op deze manier je hersenen traint).
 • Persoonlijk advies? stuur me gerust een vraag via Whatsapp!

 Disclaimer

Deze luisteroefening draagt bij aan het algeheel welzijn, maar is niet ter vervanging van medische of psychologische behandelingen en er worden dan ook geen gezondheidsclaims gedaan. Hoewel onderzoek naar binaural beats heeft aangetoond de bovengenoemde positieve voordelen te hebben, zullen de resultaten per persoon verschillen en zijn zij o.a. afhankelijk van de duur van het beluisteren van de meditatie oefening en het al dan niet dragen van een koptelefoon.  Er kunnen hieraan dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Afgeraden wordt naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt. Ook wordt ten strengste afgeraden deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines. Gevoelig Kind kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor situaties/schades/ongemakken die ontstaan door het (mis)gebruik van deze breintraining en documentatie en/of het niet naleven van genoemde adviezen. 

Scroll naar boven