Geef jouw emoties een plek en voel je vredig en vrij!

Loslaten in Liefde is een therapeutische en transformerende breintraining waarmee jij je als gevoelig mens vrij kan maken van belemmerende gevoelens en emoties die je gevangen houden in negatieve patronen waardoor je stagneert en niet het leven kunt leiden dat je zo graag wilt.

Loslaten in Liefde is een therapeutische en transformerende breintraining waarmee jij je als gevoelig mens vrij kan maken van belemmerende gevoelens en emoties die je gevangen houden in negatieve patronen waardoor je stagneert en niet het leven kunt leiden dat je zo graag wilt.

Herken je het volgende:

 • Het verleden blijft maar door je hoofd malen
 • Je hebt last van piekergedachten die continu opspelen
 • Je wordt regelmatig overvallen door (heftige) emoties
 • Je ervaart lichamelijke ongemakken door spanningen
 • Je leeft veel in het verleden en hebt weinig energie
 • Nare herinneringen blijven zich aan je opdringen, of je wilt of niet
 • Je hebt het gevoel vast te zitten en weet niet meer hoe dit om te buigen

Oud zeer belemmert je groei 

In de loop van je leven kunnen bepaalde gebeurtenissen een grote impact hebben op je ziel. Als hoogsensitief persoon kun je je extra gehinderd voelen door onverwerkte pijn en ervaar je emoties bovendien diep en intens. Soms zelfs zo intens, dat je er zo van schrikt dat je ervoor weg wilt lopen. En dit doe je dan ook!

Dit lost echter niets op want deze emoties zorgen – als ze onverwerkt blijven – voor een langdurige ‘wond’ die maar niet kan helen omdat in jouw vlucht voor de pijn je gevoelens geen ruimte krijgen om er te zijn en het verdriet niet verwerkt kan worden.

De impact van nare gebeurtenissen uit het verleden kan allerlei vervelende emoties oproepen: denk hierbij aan verdriet, woede, pijn, schaamte, jaloezie, frustratie, onmacht of zelfs haat. Stuk voor stuk belastende emoties die jouw energetische frequentie laag houden en je ervan weerhouden vrij te zijn van pijn en in het hier & nu te leven. Als je dit maar lang genoeg volhoudt, kan je hier zelfs fysiek last van krijgen en ziek worden!

Breng je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn

Je kunt met je bewustzijn verdrietige ervaringen wellicht wel begrijpen, maar dat wil helaas niet altijd zeggen dat je onderbewustzijn er ook klaar mee is. Dit zorgt voor een innerlijke disbalans. Vaak ervaar je een innerlijk conflict tussen bewustzijn (weten) en onderbewustzijn (dieper weten): “Ik moet hier onderhand toch wel klaar mee zijn?”.

Het wegrennen voor of de emoties die vaak gepaard gaan met een afscheid, een verlies, verbroken relatie of een conflict, is zeer begrijpelijk. Echter, door er tegen te vechten of het weg te duwen geef je deze emoties onbewust juist de ruimte om te groeien!

De herinneringen aan gebeurtenissen die ons pijn hebben gedaan, blijven als het ware vers in ons geheugen gegrift staan: alsof het gisteren gebeurde. Het brein maakt hierin namelijk geen onderscheid…waar je NU aan denkt is er NU en heeft direct effect op jouw energetische frequentie, op jouw staat van ZIJN…wanneer het gebeurde is voor het brein dus niet belangrijk.

Jij stuurt door jouw negatieve gedachten over de gebeurtenis dus jouw gevoelens, emoties en gedrag aan….en daarmee trek je juist aan wat je niet wilt!

Heling en transformatie binnen handbereik

Met de transformerende breinmeditatie Loslaten in Liefde begeleid ik jou als ervaren Energy Healer op een toegankelijke en veilige manier, ondersteund door de transformerende binaural beat muziek die jouw onderbewustzijn activeert, naar én voorbij de emoties die je voelt bij de nare herinnering of situatie. En leer ik je deze emoties los te laten vanuit een plek van onvoorwaardelijke acceptatie en liefde waardoor je tijdens het luisteren een echte shift zult ervaren.

Zonder dat je iets wegstopt of het gevoel hebt te moeten vluchten voor de heftige gevoelens die je zo vaak in zijn greep houden. Pas als je datgene, waar je zo lang voor bent weggerend, hebt durven toelaten en liefdevol hebt doorleefd en geaccepteerd, kun je er op een goede manier afscheid van nemen.

Via deze investering in jezelf, neem ik je met mijn stem mee op het pad van het helingsproces waardoor jij jouw emoties kunt omarmen en leer je liefdevol te accepteren wat je al die tijd met je meegedragen hebt en helpt mijn stem jouw onderbewustzijn om deze emoties eindelijk een plek te geven.

De plek waar ze thuishoren en kunnen rusten: in het ”verleden”. Zodat je volledig in het hier & nu kunt zijn. Op een verantwoorde, liefdevolle en veilige manier laat je oude pijnen los, waardoor je je eindelijk lichter en vrijer zult voelen. Je gaat je niet langer gevangen voelen door je verleden en er komt ruimte voor positieve energie en acceptatie.

Wat anderen zeggen over Loslaten in Liefde:

Gisteren heb ik overdag twee keer de breinmeditatie ‘Loslaten in Liefde’ gedaan. Ik voelde rondom mijn hart en bij mijn nek en schouders irritatie, boosheid, frustratie naar mijn moeder toe. Over hoe ze was en nog steeds is. Ze beredeneert, beoordeeld, veroordeeld, wil veel aandacht, wentelt en keer (in mijn ogen) in zelfmedelijden, is gericht op negativiteit, een ander moet al haar klachten maar fixen zelf doet ze er weinig aan, ze verwacht van alles en manipuleert enz.

Ondertussen kreeg ik het inzicht dat ze zelf wellicht ook gevoelig is, maar haar gevoel volledig ingemetseld heeft en dat ze daarom zo doet. Ze heeft de overtuiging dat je gevoelens tonen zwakte is. Hierna kwamen de woorden in me op: ‘mam, ik vergeef je dat je niet bent zoals ik wilde dat je zou zijn, ik vergeef je en ik laat het los…Ik ben als een blok in slaap gevallen en werd wakker met een heerlijk licht gevoel in mijn lijf. -Yvonne-

Wat een bijzonder gevoel! Eerst lekker gedouched en alle prikkels en energieën van me afgespoeld na een dag werken, daarna lekker gaan zitten. Het zware gevoel verplaatste zich van hart naar buik en verdween langzaam. Tijdens de meditatie constant het gevoel dat er 2 handen op m’n schouders lagen. Een bijna-doodervaring een mooi plekje gegeven, wist niet dat het er nog zat na 18 jaar en dacht dat het verwerkt was, maar nu pas ingezien dat het goed is en dat ik mag genieten van het leven, samen met m’n dierbaren. Ik dank m’n beschermengel en jou Sabrina! Anita

Zojuist de breinmeditatie beluisterd met betrekking tot mijn overleden zus. Poeh…..wist niet dat er zo diep nog iets zat. Werd eerst heel verdrietig en voelde onrecht. Maar ben naar de plek gegaan op de hoogte van mijn borstbeen en heb het heel veel liefde gegeven. Ik voelde dat het zakte en bleef bij de onderkant van mijn buik hangen. Pas toen ik zei ”Ja ik laat het los” kwam het in beweging en voelde ik warmte vanuit mijn buik zo mijn benen uitvloeien. Ik vind het een heel intense meditatie maar ben blij dat ik hem heb zodat verdriet boosheid onmacht niet meer in mijn lijf hoeven te settelen en plaats maakt voor vreugde, geluk, gezondheid en liefde ah yeah! Ellen

Gisteren voor het eerst de meditatie gebruikt om mijn wantrouwen tegenover mijn ex los te laten. Een ontlading tot gevolg. Het was zo krachtig toen ik maar bleef herhalen ”IK VERTROUW JOU”. ’s Middags op het schoolplein voor het eerst onze zoon ‘normaal’ kunnen overdragen aan hem. Zonder hartkloppingen. Puur en open zonder verwachtingen. Ik voel mij nog trots en dankbaar wanneer ik er aan denk. Wat ik onverwacht terugkreeg was een werkelijke warm hart van hem naar mij. Peggy

De meditatie Loslaten in Liefde vind ik best lastig, maar toch fijn om te doen. Deze meditatie is echt de kunst van het herhalen om het steeds beter te kunnen voelen. Ik kan hem goed gebruiken op het moment dat ik even in de put zit en mijn negatieve gevoelens het van mij overnemen. Jodie

Tipje van de sluier

Loslaten in Liefde

Klik voor een korte impressie hier: intro Loslaten in Liefde

De totale reistijd: 17 minuten

De prijs:  €24,50 incl. BTW

 

 

 

Nieuwe energie kan weer stromen

Door de breinmeditatie regelmatig te beluisteren, ruim je oud zeer op en maak je steeds meer ruimte vrij voor nieuwe en positieve energie, door negatieve ervaringen uit je verleden te verwerken en in liefde los te laten.

Al direct na de eerste keer, zul je voelen dat er letterlijk lucht en ruimte vrijkomt in je lichaam en onderbewustzijn. Je voelt je lichter, de knoop in je maag verdwijnt, het zware gevoel lost op en je kunt weer zijn wie je bent, zonder alle ballast die je al zo lang met je meedroeg.

Start vandaag nog met loslaten en ervaar direct het helende effect!

ja sabrina ik wil meteen beginnen

NB: Je komt na je betaling in de speciale ledenomgeving van Gevoelig Kind, waar je deze breintraining als MP3 luisterbestand zelf eenvoudig op cd kunt branden of op kunt slaan op een smartphone of tablet. Er is geen fysieke cd van deze meditatie verkrijgbaar. De bestelling vindt uitsluitend plaats via de website. Zodra het digitale bestand na betaling is verzonden, kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Helende breinmuziek herprogrammeert het brein

Door de positieve suggesties en visualisaties, gestoeld op mindfulness en breintraining technieken, die jouw onderbewuste direct zullen aanspreken, worden oude blokkades, trauma’s, negatieve gedachten, gevoelens en emoties zonder moeite aangepakt. Bij regelmatig beluisteren worden er nieuwe verbindingen aangemaakt in de hersenen die nieuwe patronen zullen verinnerlijken waardoor  je weer diep in jezelf kunt ontspannen, je veerkracht wordt versterkt en je positief en vrij in het leven komt te staan,

Op de klanken van de speciaal gecomponeerde binaural beat breinmuziek zal je worden meegevoerd naar een staat van totale ontspannenheid van lichaam en geest waardoor stress verdwijnt en je diepe vrede zult gaan ervaren.

De grondende beats, die onder de diep helende klanken van de muziek liggen, zijn zo afgesteld dat zij een Theta frequentie veroorzaken in de hersenen waardoor nieuwe informatie kan worden opgenomen terwijl je ongemerkt maar zeer snel in een diepe meditatieve staat wordt gebracht waarin de hersenen ontvankelijk worden voor positieve suggestie. Dat maakt deze Breintraining extra krachtig en effectief!

Ervaar rust en vrede door los te laten in liefde

Loslaten in Liefde is een therapeutische breintraining van hoog niveau. Je wordt tijdens deze bijzondere innerlijke reis begeleid door mijn professionele en helende stem met jarenlange voice-over ervaring.

Door regelmatig naar deze breintraining te luisteren (minimaal 21 dagen achter elkaar), ga je leren loslaten wat je niet meer dient en innerlijke vrede ervaren waardoor een gevoel van vrijheid ontstaat.

Daarnaast zal je, bij regelmatig luisteren, de volgende effecten kunnen gaan ervaren:

 • Verhoogd zelfbewustzijn
 • Stressreductie
 • Rust in hoofd en lijf
 • Liefdevolle connectie ervaren met jezelf en anderen
 • Minder piekergedachten
 • Beter en makkelijker slapen
 • en nog veel meer…

Bonus voor jou!

loslaten in liefde

Om altijd en overal deze oefening bij de hand te hebben ontvang je als BONUS ook het uitgeschreven 7-stappenplan behorende bij Loslaten in Liefde: De 7 stappen naar Volledige Vrede, die je bijvoorbeeld kunt uitprinten, op de koelkast kunt hangen of op je pc of telefoon kunt zetten, zodat je op ieder moment de oefening er even bij kunt pakken en snel kunt toepassen. Op die manier kan je werkelijk overal vrede vinden in iedere situatie.

ja sabrina ik wil meteen beginnen

NB: Je komt na je betaling in de speciale ledenomgeving van Gevoelig Kind, waar je deze breintraining als MP3 luisterbestand eenvoudig op cd kunt branden of op kunt slaan op je pc, een smartphone of tablet. Er is geen fysieke cd van deze meditatie verkrijgbaar. De bestelling vindt uitsluitend plaats via de website. Zodra het digitale bestand na betaling is verzonden, kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Luistertips

 • Loslaten in Liefde is geschikt voor sensitieve jong volwassenen/vrouwen/mannen die belastende ervaringen uit het verleden een plek willen geven en lichter door het leven willen gaan zonder onnodige ballast die hun energetische frequentie laag houdt. NB: Er kan veel loskomen tijdens het luisteren. Het is daarom aan te raden het luisterproces bij kinderen, zeker in het begin, goed te begeleiden. Indien emoties als te heftig worden ervaren, staak dan de oefening en probeer het op een ander moment nog eens. Er valt niks te forceren dus volg het tempo van je kind
 • De zogenaamde binaural beats die verwerkt zijn in de muziek en de hersengolven verlagen naar de Theta frequentie waardoor je in een diepe staat van ontspanning terecht komt, komen het best tot hun recht als je gebruik maakt van een koptelefoon. Op die manier zal je het meest effect ervaren van deze bijzondere muziek. Dit wil overigens niet zeggen dat je de opname niet zonder koptelefoon kunt beluisteren, het effect zal echter nog groter zijn.
 • Ik adviseer je om de indringende breinmeditatie te integreren in je dagelijkse routine, maar ernaar te luisteren op een rustig moment, bij voorkeur voor het slapengaan of een ander rustig moment als je niets anders meer te doen hebt. De impact is groot omdat er veel wordt losgelaten tijdens de oefening, dus zorg ervoor dat je ruim de tijd neemt en geen druk voelt.
 • De meeste effecten zullen gecreëerd worden bij regelmatig beluisteren (minimaal 1 x per dag gedurende 21 dagen en daarna 1 a 2 keer per week als onderhoudssessie of zolang je dit nodig hebt) omdat je op deze manier je hersenen herprogrammeert. Luister in ieder geval zolang je het fijn vindt en nodig om belastende emoties op te lossen en transformeren.

Disclaimer

Deze oefening draagt bij aan het algeheel welzijn maar is niet ter vervanging van medische of psychologische behandelingen en er worden dan ook geen gezondheidsclaims gedaan. Hoewel onderzoek naar binaural beats heeft aangetoond de bovengenoemde positieve voordelen te hebben, zullen de resultaten per persoon verschillen en zijn zij o.a. afhankelijk van de duur van het beluisteren van de meditatie oefening en het al dan niet dragen van een koptelefoon.  

Er kunnen hieraan dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Afgeraden wordt naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt. Ook wordt ten strengste afgeraden deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines.

Gevoelig Kind kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor situaties/schades/ongemakken die ontstaan door het (mis)gebruik van deze luisteroefening en documentatie en/of het niet naleven van genoemde adviezen. Voor productvragen mag je me altijd een Whatsapp bericht sturen voor een persoonlijk advies

Hoewel de positieve effecten van binaurale beats zijn aangetoond in onderzoek, zullen de resultaten variëren per persoon en zijn ze afhankelijk van onder andere de duur van het luisteren naar de meditatie oefening en het gebruik van een koptelefoon. Houd er rekening mee dat er geen garanties kunnen worden gegeven. Het wordt afgeraden om naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt.

Ook is het ten strengste afgeraden om deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines. Gevoelig Kind kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schades of ongemakken die ontstaan door het gebruik van deze luisteroefening en documentatie en/of het niet opvolgen van de genoemde adviezen.

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven