High Energy Healing voor HSP

Banner High Energy Healing voor HSP 2

Voor HSP mama’s en kinderen die balans en rust willen ervaren

Herken je onderstaande ongemakken:

 • onrust
 • vol hoofd
 • overprikkeling
 • stress
 • piekergedachten
 • negatieve emoties
 • slecht slapen
 • niet lekker in je vel
 • slecht gegrond zijn

Dan kan een High Energy Healing voor jou of je gevoelig kind een hele fijne, zachte en tegelijk krachtige ondersteuning zijn om meer balans en harmonie in je leven te gaan ervaren. Bovendien krijg je de kans opnieuw contact te maken met je innerlijke kern en de hoogenergetische vibratie waar je mee bent geboren en die in de loop van je leven door allerlei omstandigheden is afgenomen.

High Energy Healing voor HSP: energetische upgrade voor een hogere trilling

Een High Energy Healing valt het best te omschrijven als het opschonen van je harde schijf, volgelopen met programma’s (die je niet meer dienen maar wel belasten) en het downloaden van nieuwe software die voor een energetische upgrade en daarmee hogere trilling zorgdraagt. Yeah baby, High Vibes, daar gaan we voor!

Hierdoor ga je holistisch gezien op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) een nieuwe balans ervaren die langdurig en vaak op onverwachte manieren doorwerkt. Deze krachtige energy healing wordt daarom niet alleen ervaren als zeer ontspannend, heilzaam en verkwikkend maar geeft op korte termijn ook meer rust, ruimte en helderheid en vergroot je algeheel gevoel van welzijn. De healing kan ook een direct een positieve shift in het gezin teweegbrengen (alles is immers energie;-)

Het gaat sinds de High Energy Healing lekker met en bij mij en ons! Ik merk dat ik zelf rustiger en geduldiger ben als moeder en partner en dat ik niet meer zo’n opgefokt gevoel heb gehad. Het gaat ook stukken makkelijker met mijn dochter. Ik merk dat zij ook meer groeit in doen een laten. Dat merken ze trouwens ook op school, bij de logopedie en anderen in mijn omgeving. Daarnaast werkte de healing nog lang door….zo werd ik mij pas dagen na de sessie bewust van bepaalde gevoelens en waarnemingen zoals mijn derde oog dat ik tijdens de healing heb gezien. Voorlopig teer ik hier nog wel even op:-) -Mijke-

Tijdens jouw healing voelde ik bij je 1e handoplegging een enorme warme kracht mijn lichaam binnen gaan. Dit was mooi om mee te maken. Ik ervoer de hogere trillingsniveau in de ruimte. Na de behandeling voelde ik me mooi rustig en verlost van extra ballast. Blijkbaar heeft dit niet alleen een enorme impact op mij maar ook op mijn dochtertje van 7,5 maand die sinds de geboorte nog niet 1 keer heeft doorgeslapen. Wonderlijk genoeg ging ze nadat ik thuis was gekomen zonder huilen haar bedje in en heeft ze voor het eerst doorgeslapen. Nu, een maand na jouw behandeling slaapt onze dochter nog altijd zonder problemen in….Ik kan je alleen maar zeggen dat dit echt een wondertje is en aanvoelt als een groot kado, waar ik je heel dankbaar voor ben. -Marjolein-

Ik voel me sinds die mooie bijzondere healing zo anders…. Zo puur, blij, vrolijk, echt, zo heerlijk mezelf, overzichtelijk, rustig in mijn hoofd, geaard en heb echt..maar dan bedoel ik ook ECHT plezier! Mijn jongste zoontje zegt steeds…. ‘’Wat ben je vrolijk! Dat komt dat je gereset bent hé?!’’ Dat is toch geweldig, Cool hé? Iedereen en alles om mij heen is blij ! Dat ligt aan mezelf dat weet ik….maar dat dat zo’n uitwerking heeft…SUPER! Ik voel me nu zoals ik eigenlijk altijd al wilde zijn…. Maar wat niet lukte in mijn hoofd, snap je dat? Ben echt heel blij, de zon schijnt ineens overal, heel bijzonder! Ik hou weer van mezelf! WAUW, dat komt binnen…nu ik dat zeg…..prachtig! Bedankt dat ik je tegen mocht komen. -Anna-

Lees hier meer recensies!

Activeren van jouw originele ziels blauwdruk

Tijdens deze zogenaamde Trance Healing behandeling, waarin ik mij als Trance Healer in een verhoogde staat van bewustzijn bevind en het onmetelijke en transformerende krachtveld van de BRON-energie via mijn handen mag doorgeven, staat het opschonen van alle lagen van jouw aura, de chakra’s en het contact herstellen met jouw authentieke zelf centraal.

We gaan als het ware jouw originele blauwdruk, waarmee je bent geboren en die in contact staat met jouw hoger zelf, weer activeren. Hierdoor ga je de zo belangrijke verbinding met je eigen kern en intuitie weer ervaren.

Het is een proces van ontspannen en loslaten op diep niveau waarbij gestagneerde energie weer mag gaan stromen. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd waardoor blokkades kunnen worden aangeraakt en opgelost.

Er wordt tijdens deze sessie niet gepraat zodat de aandacht volledig gericht kan worden op het voelen en ervaren van het lichaam en de helende energie.

Je moet niets, krijgt geen opdrachten en hoeft je niet in te spannen. De nadruk ligt juist op ont-moeten en op ont-spanning. Tijdens de healing sporen mijn handen als vanzelf de locatie in jouw energieveld en in jouw lichaam op waar de heling mag plaatsvinden. Je behandeling vindt over de kleding al liggend plaats en je luister, al naar gelang de hulpvraag, naar 1 van mijn krachtige breinmeditaties in Thetafrequentie (t.w.v. 24,50 die je als bonus na de sessie als geschenk ontvangt om thuis te luisteren en toe te passen).

Hiermee wordt al tijdens de behandeling het healingproces versterkt terwijl het tegelijk het onderbewuste aanzet om nieuw positieve patronen te verinnerlijken.

High Energy Healing: Hoe maak ik een afspraak?

Omdat ik gedurende de week beperkt plek beschikbaar heb voor deze persoonlijke energetische sessie, die ongeveer 120 minuten in beslag neemt (enige uitloop mogelijk), stuur je mij het best even een bericht om snel een geschikte datum in te plannen aangezien mijnn agenda snel volloopt.

De investering in jezelf/ je kind bedraagt 250 euro incl. voor particulieren. Heb je een eigen bedrijf dan geldt het bedrag excl. btw.

Bij de High Energy Healing zijn de volgende extra’s inbegrepen:

 • Voor volwassenen:
  • Happy HSP & Thee ”ceremony” waarin ik, voorafgaand aan de healing als heldervoelend- en wetend medium de hulpvraag intuïtief en holistisch ga benaderen vanuit de synchroniciteit met de door jou in afstemming gekozen kruidenthee. Vanuit mijn helderweten-en voelen ontvang ik duiding en tips die jou AHA momenten doen beleven die je kristal helder IN-zicht in jezelf en je blokkades zullen bieden vanuit een psychosomatisch kader (oorzaak onder de klacht).
  • Een op jou en de sessie afgestemde Helende Engelenkaart Symbool en boodschap met individuele meditatie. Je ontvangt hiervan na afloop de foto en de door mij persoonlijk ingesproken meditatie via Whatsapp die jouw persoonlijke proces zal ondersteunen in de dagen/weken na de healing.
  • Nazorg via Whatsapp Voice Coaching (15 minuten gratis; altijd uit te breiden met 1-op-1 Mamkracht Mentoring als je na de healing voelt dat je écht klaar bent voor een daverende doorbraak en totale transformatie in jezelf).
 • Voor kinderen:
  • Een intuitief kennismakingsgesprek met moeder en kind (afgestemd op de hulpvraag en leeftijf van het kind).
  • Een albasten krachtkristal opgeladen in de grote pyramide van Gizeh in Eypte. Deze serene steen reinigt en balanseert de chakra’s en vermindert boosheid, stress en emotionele blokkades. Fantastische helingsteen voor mentale ongemakken. Albast stimuleert de hersenactiviteit en zorgt voor een helder hoofd en helpt de ruggengraat te versterken. Door het seleniet in de steen is deze verbonden met de Engelen, zuivert het en verbindt het ons met de Universele bron.
  • Een breinmeditatie t.w.v. 24,50 euro naar keuze.
  • Nazorg via Whatsapp Voice Coaching (15 minuten gratis; altijd te verlengen met 1-op-1 Gevoelig Gezin Mentoring.

Ik hoop je snel te ont-moeten voor meer rust, ontspanning en thuiskomen in jezelf. App mij op 06-19221696 en neem ik snel contact met je op voor het inplannen van een passende datum en tijd.

Op jouw geluk!

High Energy Healing voor HSP

Disclaimer: Energie Healing is een aanvullende gezondheidstechniek en heeft in geen geval de intentie om de reguliere gezondheidszorg te vervangen. Consulteer altijd een arts bij (aanhoudende) klachten.

Scroll naar boven