Gastbloggers gezocht

Is schrijven jouw passie, heb je een visie over en ervaring met opvoeding in relatie tot hooggevoeligheid en vind je het leuk om jouw kennis te delen met andere ouders/opvoeders?

Let dan goed op! Ik zoek Gastbloggers!

Voor onderstaande blogrubrieken

  • Hooggevoeligheid
  • Hooggevoelig-Hoogbegaafd (HSP-HB)
  • Beelddenken
  • Ondersteunende (holistische/creatieve) remedies & therapieën

ben ik op zoek naar vrijwillige, freelance redacteurs en redactrices die als gastbloggers zo veel veel mogelijk informatie, inspiratie en advies te verschaffen aan al die ouders die vastlopen in de opvoeding van hun hooggevoelige kind!

Ben jij een enthousiaste vader of moeder, opa of oma, docent, coach of therapeut en bezit jij over voldoende schrijftalent en voldoe jij aan onderstaand functieprofiel als gastblogger, dan lijkt het mij geweldig om je te ontmoeten!

Functieprofiel:

  • Je hebt ervaring met opvoeden (als ouder of professioneel)
  • Je bent bekend met hooggevoeligheid, hooggevoeligheid-hoogbegaafdheid, beelddenken en/of ondersteunende energetische/holistische/natuurlijke remedies & therapieën
  • Je streeft een hartverwarmende opvoedstijl na waar emotioneel coachen hoog in het vaandel staat
  • Je vindt het leuk om te schrijven en beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je kunt minimaal 1 x per week een artikel aanleveren.

Vul dan onderstaand formulier in om als vrijwillige gastblogger aan de slag te gaan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Via Whatsapp reageren mag natuurlijk ook!

[gravityform id=”4″ name=”Wil jij gastbloggen voor Gevoelig Kind?”]

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven