Meer verbinding en harmonie met Ontspannen OpvoedenOntspannen Opvoeden MP3 voor hsp ouders

Het is geen enkele ouder gegeven om altijd maar zen door het leven te gaan zeker niet als je zelf ook hooggevoelig bent waardoor de stress soms onopgemerkt je huishouden in wandelt.

Ouderschap is nu eenmaal één van de mooiste geschenken die je ooit zult meemaken, maar ook één van de grootste uitdagingen die er bestaan!

Spiegels voor innerlijke groei

Kinderen zijn bovendien net kleine spiegels van onze eigen innerlijke processen; zij laten ons zien wie wij zijn en helpen ons groeien en evolueren.

Helaas ervaren wij daardoor vaak spanningen in de omgang met onze gevoelige kinderen en/of partner. Vanuit overgeleverde familiepatronen en andere gebeurtenissen en ervaringen kan je ook nog eens last hebben van grote emotionele, psychische en zelfs lichamelijke blokkades in je lichaam, waardoor je niet lekker in je vel zit.

Dit alles kan een enorme stempel drukken op de relatie en hartverwarmende band die je NU uiteraard wilt hebben…toch!? Daar gaat deze breintraining jou bij helpen!

Creëer de relaties die jij wilt

Naast De Regenboogtrap en De Piekerballon voor gevoelige kinderen is er ook deze krachtige, transformatieve breinmeditatie speciaal voor ouders met een gevoelige inborst.

Door de positieve suggesties en visualisaties, gestoeld op Mindfulness en breintraining technieken, die jouw onderbewuste direct zullen aanspreken, worden oude blokkades, trauma’s, negatieve gedachten, gevoelens en emoties aangepakt. Bij regelmatig beluisteren worden er nieuwe verbindingen aangemaakt in de hersenen waardoor je positief en vrij in het leven komt te staan, de band met je gezin versterkt wordt en je (weer) ontspannen kunt opvoeden!

Tipje van de sluier

Ontspannen Opvoeden voor hsp

   Klik voor een korte impressie hier: intro

   De totale reistijd: 22 minuten

   De prijs:  €24,50 incl. BTW

ja sabrina ik wil meteen beginnen

NB: Je ontvangt deze breintraining als MP3 luisterbestand die je zelf eenvoudig op cd kunt branden of op kunt slaan op een smartphone of tablet. Er is geen fysieke cd van deze meditatie verkrijgbaar. De bestelling vindt uitsluitend plaats via de website. Heb je vragen over dit product? stuur me gerust een Whatsapp!

Helende muziek

Op de klanken van de speciaal gecomponeerde binaural beat breinmuziek zal je worden meegevoerd naar een staat van totale ontspannenheid van lichaam en geest waardoor stress verdwijnt en je je weer rustig en kalm zult voelen in de dagelijkse opvoeding.

De grondende beats, die onder de diep helende klanken van de muziek liggen, zijn zo afgesteld dat zij een Theta frequentie veroorzaken in de hersenen waardoor nieuwe informatie kan worden opgenomen terwijl je ongemerkt maar zeer snel in een diepe staat van ontspannenheid wordt gebracht. Dat maakt deze Breintraining extra krachtig en effectief!

De meditatie brengt rust in mijn hoofd, verbondenheid met de gevoelige spirituele kant in mij. De verzoening met mijn kinderen in de heilige kring voelt helend en brengt veel verdriet boven in positieve zin. De kring waarin ook mijn overleden man weer aanwezig is, gaat kracht en liefde vanuit. Het werkt dus, behalve ontspanning brengt het ook heling en ruimte voor mijn emoties en contact op zielsniveau, zo voelt het. Ik vind het een prachtige spirituele reis. -Hermine-

Heel fijn om naar te luisteren. Gisteren voor het eerst Ontspannen Opvoeden gedaan en mijn energie niveau was daarna super stabiel. Ik bleef heel fijn bij mezelf. Hier heb ik echt wat aan! Dankjewel. -Ann-

Ik heb de breinmeditatie beluisterd, geweldig om te ervaren! Het maakte bij mij een hoop emoties los die ik had weggestopt……dankjewel -Danielle-

Ik wist even niet meer hoe ik mijn kleine mannetje van 4 moest benaderen. Zelf ben ik ook HSP en daardoor kon ik moeilijk omgaan met zijn heftige reacties. Het slechtste gevoel kwam in mij naar boven. En ook ik had hele heftige reacties. Ik wordt in mijn omgeving gezien als liefdevol en harmonieuze vrouw…Nou ik voelde mij soms niet zo harmonieus, maar juist slecht. Ik dacht ze moeten mij eens zien als ik er even niet tegen kan. Ik voelde mij zo schuldig naar hem toe. Hij is zo’n mooi persoontje, maar ik wist mij soms totaal geen raad. We hebben ook een jongen van 6 met lichtelijke beperking, waarvan de diagnose nog onbekend is. Daar zijn de nodige stress en zorgen over geweest en nog. Onze kleine heeft dit natuurlijk ook allemaal gevoeld ook al doe je je best om hem daarvoor te beschermen. Te veel mn best denk ik nu waardoor het mij weleens te veel werd. Nu ik de breintraining ”Ontspannen Opvoeden” heb besteld, is het alsof ik herboren hsp-er ben. Nu kan ik tenminste mijn kleine man begrijpen en hij mij. Geweldige band hebben we nu en hij wil me telkens kroelen en vast houden als hij overprikkeld is. Hij zoekt mij op en ik hem. Super bedankt! -Amy-

Start NU met ontspannen opvoeden en breng de rust terug

Deze geleide meditatie is met veel zorg opgenomen en afgemixt in de Wisseloord Studio’s in Hilversum, dus van hoog niveau.  Je wordt tijdens deze breintraining begeleid door mijn professionele en helende stem met jarenlange voice-over ervaring.

Door regelmatig naar deze oefening te luisteren (minimaal 21 dagen en optimaal 2 maanden), maak jij een vliegende start met het creeeren van de hartverwarmende relaties binnen jouw gevoelige gezin. Daarnaast zal je, bij regelmatig luisteren, de volgende effecten kunnen gaan ervaren:

 • Verhoogd zelfbewustzijn
 • Stressreductie
 • Liefdevolle connectie hebben met jezelf en anderen
 • Betere familiedynamiek
 • Positief zelfbeeld
 • Minder piekergedachten
 • Beter en makkelijker slapen

ja sabrina ik wil meteen beginnenLuistertips

 • Deze ontspannen en helende luisteroefening is geschikt voor alle  ouders die de relatie met hun kind een nieuwe nieuwe impuls willen geven en vanuit hun eigen IK positieve veranderingen teweeg willen brengen
 • De zogenaamde binaural beats die verwerkt zijn in de muziek en de hersengolven verlagen naar de Theta frequentie waardoor je je diep kunt ontspannen, komen het best tot hun recht als je gebruik maakt van een koptelefoon. Op die manier zal je het meest effect ervaren van deze bijzondere muziek. Dit wil overigens niet zeggen dat je de opname niet zonder koptelefoon kunt beluisteren, het effect zal echter nog groter zijn.
 • Ik adviseer je om de meditatie te integreren in je dagelijkse routine, maar ernaar te luisteren op een rustig moment, bij voorkeur voor het slapengaan of een ander rustig moment als je niets anders meer te doen hebt.
 • De meeste effecten zullen gecreëerd worden bij regelmatig beluisteren (minimaal 21 dagen achter elkaar, omdat je op deze manier je hersenen herprogrammeert).

Disclaimer

Deze oefening draagt bij aan het algeheel welzijn maar is niet ter vervanging van medische of psychologische behandelingen en er worden dan ook geen gezondheidsclaims gedaan. Hoewel onderzoek naar binaural beats heeft aangetoond de bovengenoemde positieve voordelen te hebben, zullen de resultaten per persoon verschillen en zijn zij o.a. afhankelijk van de duur van het beluisteren van de meditatie oefening en het al dan niet dragen van een koptelefoon.  Er kunnen hieraan dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Afgeraden wordt naar deze muziek te luisteren als je zwanger bent, epileptische aanvallen hebt of een pacemaker draagt. Ook wordt ten strengste afgeraden deze muziek te beluisteren tijdens het autorijden of bedienen van machines. Gevoelig Kind kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor situaties/schades/ongemakken die ontstaan door het (mis)gebruik van dit werk en documentatie en/of het niet naleven van genoemde adviezen. 

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven