Gratis tips voor hoogsensitief opvoeden

Ik deel graag en gratis alles met je wat werkt en zelf met succes in praktijk heb gebracht als HSP moeder en coach. Informatie en kennis die ik door de jaren heen via persoonlijke transformatie en een verscheidenheid aan opleidingen, specialisaties en zelfstudie heb aangereikt gekregen om samen met mijn hoogsensitive/hoogbegaafde kinderen gelukkig gevoelig in het leven te staan.

Via mijn gratis online basiscursus in hoogsensitief opvoeden, blogs en de gratis breinrijmpjes met mini-sleutels voor mindset, mindfulness & manifestatie wil ik je alvast een liefdevol duwtje in de rug geven naar meer rust, ruimte en harmonie in jouw gevoelig gezin, mijn ultieme missie en wens voor jou. Het kost je niets maar gaat je hopelijk wel een heleboel inzichten en handvatten geven. Gewoon even op de afbeeldingen klikken en je kunt meteen aan de slag.

Heb je extra vragen of wil je mijn advies over een specifiek (opvoed)vraagstuk? Ben je een HSP moeder en voelt opvoeden nu als ploeteren in plaats van plezier en ervaar je vooral frustratie en onmacht? Stuur je vraag dan direct naar mijn inbox via WHATSAPP, zodat we vrijblijvend kunnen onderzoeken of mijn mini-mentoring programma “Vol in je Mamkracht” passend voor je is.

Gedurende 3 maanden ben ik intensief betrokken bij jou en je gevoelig gezin en rijk ik je mijn kennis, kunde en kracht zodat je een daverende doorbraak gaat maken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit intensieve Healing & Coaching traject is enkel bedoeld voor moeders die volledig gecommiteerd zijn om in zichzelf en hun gevoelig gezin te investeren zodat zij een totale transformatie bereiken waardoor vertrouwen, verbinding, vreugde en vrede weer binnen handbereik ligt.

Gratis Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Gratis Happy HSP tips

Blogs:

Lees hier (gast)blogs rondom hoogsensitief opvoeden en andere gerelateerde thema’s zoals overprikkeling, emoties, hoogbegaafdheid, onderwijs, beelddenken, autisme, spiritualiteit, zelfzorg etc. Ook op Facebook ben ik regelmatig te vinden waar ik nog veel meer leerzame content met je deel. Leuk als je mij daar ook volgt. Klik op de afbeelding om naar de blogs te gaan.

blog

Breinrijmpjes

Verschillende van deze hulpvragen heb ik vertaald naar zogenaamde breinrijmpjes; mini-sleutels voor (HSP) mindset, mindfulness & manifestatie. Wetenschappelijk is bewezen dat rijm ons beïnvloedt zonder dat we dat doorhebben. Rijm is dus de perfecte manier om een positieve boodschap (affirmatie) aan ons schitterende, plastische brein te geven (dat door te oefenen nieuwe neuronenverbindingen aanmaakt en bestaande versterkt) zodat je de boodschap vanuit het onderbewust kan verinnerlijken. Mits je het vaak herhaalt net als met de breinmeditaties op binaural beats.

Prikkels- reimpje

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven