Hulp bij hoogsensitief opvoeden

Zoek je Hulp bij Hoogsensitief Opvoeden: Ben jij HSP? Heb je een hoogsensitief kind, loop je vast in de opvoeding?

Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed en snel mogelijk kan ondersteunen bij jouw HSP hulpvragen heb ik de volgende tips voor je:

  • Ontvang direct 7 basis tips voor een betere begeleiding van jouw gevoelig kind in mijn gratis Ecourse 
  • Laagdrempelig je gevoelig kind en jezelf therapeutisch ondersteunen doe je via mijn helende breinmeditaties waarmee je snel op weg gaat naar meer (innerlijke) rust & harmonie. De meest gestelde vragen mbt de aanschaf en inloggen breinmeditaties tref je hier.
  • Happy HSPrintables: creatieve werkvormen met therapeutisch effect voor gevoelige kinderen 
  • Voor een afspraak inplannen voor een High Energy Healing (live of op afstand) of advies omtrent de breinmeditaties/magneethart verzoek ik je mij een chatbericht te sturen via Whatsapp (zodat je verzekerd bent van een korte reactietijd en een persoonlijk ingesproken advies op maat.
  • Als je er klaar voor bent om daverende doorbraken en totale transformatie te ervaren in jezelf en je gevoelig gezin kan je een gratis MAMKRACHT sessie met mij inplannen via Whatsapp
  • Kijk voor ervaringen ook eens op facebook voor meer dan 300 aanbevelingen
  • Voor technische vragen rondom jouw aanschaf van de breinmeditaties, gelieve een mail te sturen aan ons supportteam via support@gevoeligkind.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Samenwerken met Sabrina van Dijk / Gevoelig Kind? Stuur me jouw vraag via support@gevoeligkind.nl en ik neem binnen 48 uur contact met je op.
  • De Breinmeditatie Methode als professional inzetten in jouw praktijk of instelling? Stuur je aanvraag naar support@gevoeligkind.nl en ik neem binnen 48 uur contact met je op.
 
 
 
 
 
 
 
 

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven