Hieronder tref je de download link van Hemel & Aarde.

De link naar de mp3 opent zich in het audioprogramma Clyp, waarna je (via je webbrowser) direct de breinmeditatie kunt beluisteren of op kunt slaan op je vaste pc. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Wil je de mp3 ook offline op je mobiele telefoon of tablet kunnen beluisteren, volg dan onderstaande instructie:

1) Download de breinmeditatie eerst op je vaste pc
2) Volg afhankelijk van je besturingssysteem 1 van onderstaande instructies om je smartphone of tablet te synchroniseren met je pc:

ITunes: http://support.apple.com/nl-nl/HT201253

Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/1250232?hl=nl

Download hier Hemel & Aarde

Ik wens je veel luisterplezier!

Op jouw geluk!

Sabrina

Jouw Happy HSP Coach

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven