Er is een bevestiging naar je verstuurd per mail met een link waarop je moet klikken om je inschrijving compleet te maken.

Stappen:

1. Ga naar je e-mailbox;
2. Open de e-mail die wij je hebben gestuurd;
3. En klik op de link om je e-mailadres en aanmelding te bevestigen.

(Opmerking: ontvang je de mail niet binnen 15 minuten, check dan ook je spam-folder.)
Zit de bevestigingsmail niet in je spamfolder, vul dan nog een keer het formulier in, het kan zijn dat je per ongeluk een tikfout hebt gemaakt met het invoeren van je e-mailadres.

LET OP GMAIL gebruikers;

Het kan het zijn dat de bevestigingsmail door Gmail in je map “reclame of spam” geplaatst wordt in plaats van je inbox.
Dit kun je makkelijk (en permanent) verplaatsen (klik met je rechtermuisknop op de bevestigingsmail) zodat je voortaan alle e-mails van mij in je inbox ontvangt. 

Cursus Hoogsensitief Opvoeden

Dapper & Dankbaar Dagboek

dapper en dankbaar dagboek
Het Dapper & Dankbaar Dagboek is een avondritueel in de vorm van een printable full colour journal dat gevoelige kinderen op speelse wijze en in korte tijd meer geluk laat ervaren. Met het dagelijks (samen) beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen zal je kind zich steeds meer bewust worden van de eigen talenten, de dingen die goed gaan en de focus verleggen naar blije en dankbare momenten. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en positiviteit.

De Regenboogtrap

De Regenboogtrap voor hoogsenitieve kinderen
Breintraining en kindermeditatie die jouw prikkelgevoelige kind leert zich te ontspannen, prikkels af te voeren en dichter bij zichzelf te blijven, zelfs als de wereld overweldigt. Resultaat is meer veerkacht, balans en innerlijke rust.

De Piekerballon

De Piekerballon gevoelig kind
Breintraining en kindermeditatie die jouw gevoelige kind helpt zijn zorgen te verlichten en piekergedachten los te laten via een speciale loslaattechniek.
Scroll naar boven