Zo help jij jouw hoogsensitief kind enorm met zijn piekergedachten

Piekergedachten de baas

Ik kan mijn trots en blijheid bijna niet onder stoelen of banken steken, dus ik val meteen met de deur in huis. Ik heb een geweldige manier ontwikkeld om jouw gevoelig kind te helpen zijn piekergedachten en zorgen te verlichten en een plek te geven!Zo help jij jouw hoogsensitief kind

Het was er niet van de 1 op andere dag en het duurde langer dan gepland, maar deze week was het dan eindelijk zover…mijn allernieuwste breintraining & avondmeditatie voor gevoelige kinderen ging live: De Piekerballon

De Piekerballon is het vervolg op De Regenboogtrap en een relatief korte maar zeer effectieve ontspanningsoefening. Het leert je kind zijn piekergedachten de baas te worden en de zorgen die hij ervaart, waardoor er allerlei verdrietige, bange of boze gevoelens spelen (die invloed hebben op zijn gedrag) met een simpele maar doeltreffende techniek  het hoofd te bieden waardoor stress verdwijnt.

Je kind zal ontspannen, positief en met een leeg hoofd gaan slapen en vol vertrouwen aan een nieuwe dag beginnen…..met als ultiem resultaat een blij kind!

De Piekerballon lag al heel lang onaf op de planken en door allerlei omstandigheden wilde hij daglicht maar niet zien. Gek werd ik ervan in mijn hoofd want ik wist dat ik een juweel van een luisteroefening in handen had, maar dat ik, door dit niet af te ronden, een heleboel kinderen niet kon helpen die het zo nodig hebben!

Van focus naar resultaat

Dus tijd voor geinspireerde actie! Ik móest tussen alle griepjes van kinderen, afspraken met clienten en een interne verhuizing door de focus terugbrengen op de intentie en droom die ik vorig jaar voor mijzelf had uitgezet: het opzetten van een landelijke online mediabibliotheek met speciale breintrainingen & geleidemeditaties ter ondersteuning van HSP ouders en hun kinderen.

Op deze manier kan ik namelijk ook op afstand effectieve ondersteuning, coaching en heling bieden via mijn stem waardoor de rust & harmonie terugkeert in het gezin.

Dat dit zo werkt hebben De Regenboogtrap en Ontspannen Opvoeden voor mij inmiddels wel bewezen!

Als professioneel voice-over is het inspreken van luisteroefeningen / geleidemeditaties bovendien 1 van mijn allergrootste passies en niks schenkt mij meer vreugde dan kinderen te helpen via mijn stem, waarmee ik als trance medium, heel magisch, via de audio opname een helende energetische vibratie mag doorgeven op afstand….het is dus als het ware alsof je tijdens het luisteren een persoonlijke healing van mij ontvangt.

Energie volgt intentie

Nou is een intentie 1 ding, maar als je er geen focus op houdt en er vervolgens geen actie op onderneemt, komt er natuurlijk nog niks naar je toe;-)

Omdat ik de wetten van het universum inmiddels aardig onder de knie heb (maar ook wel eens als een kip zonder kop door het leven ren;-), besloot ik mijn intentie weer eens heel bewust aandacht te geven en wat denk je……..Ik had de focus nog niet teruggebracht op deze droom of als vanzelf begon alles te rollen.

Heel gaaf om mee te maken hoe de energie altijd de intentie volgt en omstandigheden teweeg brengt waarin je dat wat je echt wilt bereiken gewoon naar je toe haalt als een magneet. Op die manier trek je geluk dus gewoon aan, puur omdat jouw energie resoneert met de energie van het resultaat dat je wilt neerzetten.

Zo was ik al maanden zoekende naar een goede opnamestudio en producer voor De Piekerballon (en alle andere toekomstige breintrainingen die ik nog voor je in petto heb) en voor ik het wist kwam er een oude coach client voorbij die na de Happy HSP Zomer Challenge bij mij te hebben gedaan, zijn passies volledig is gaan volgen.

Niet alleen heeft hij zich inmiddels ook bekwaamd in energetisch werk, tevens heeft hij eigen opnamestudio voor professionele doeleinden! Dankjewel universum…..ik wist wat mij te doen stond en vatte direct de koe bij de horens. Een week later stond ik met een koptelefoon op mn hoofd voor de microfoon:-)

Succes na geinspireerde actie

Dit was 3 weken geleden…..en inmiddels is het eindresultaat afgemixt en te downloaden via de site! En het is werkelijk waar zo verschrikkelijk mooi geworden. De Piekerballon is een luisterparel van formaat, al zeg ik het zelf;-) En niet alleen omdat het zo prachtig klinkt…maar ook om het inmense effect dat het heeft op kinderen.

de piekerballon MP3De Piekerballon is namelijk door een onafhankelijk HSP kinderpanel van 20 hoogsensitieve kinderen (3,5 – 12 jaar) getest en de resultaten na slechts enkele dagen luisteren zijn verbluffend te noemen.

Ik kreeg zelfs persoonlijke what’sappjes, foto’s, videoboodschappen, voicemails en zelfs een handgeschreven brief van kinderen die mij persoonlijk bedankten.…heel ontroerend om mee te maken en een bewijs voor mij dat De Piekerballon doet wat ik beloof!

De reden dat ik dit verhaal met je deel?

Simpel, ten eerste wil ik je natuurlijk laten weten dat ik je met deze bijzondere luisteroefening op afstand kan helpen als jouw kind last heeft van een vol hoofd, piekergedachten, slecht slapen, hoofdpijn, buikpijn, angsten, boosheid of verdriet…..

Ten tweede wilde ik je met dit verhaal inspireren om focus te houden op dat wat je écht wilt bereiken in het leven!

Mijn verhaal bewijst namelijk dat als je jouw diepgewortelde wensen en ware intenties uitzet, hier focus op houdt en actie onderneemt het universum alles in werking zal zetten om de beste omstandigheden te creëeren die jou naar je doel brengen.

Deze wijsheid komt heel mooi terug in het prachtige boek van 1 van mijn lievelingsschrijvers Paolo Coelho ”De Alchemist”, een magische fabel waarin de hoofdpersoon zijn droom achterna reist om uiteindelijk via zijn hart de wijsheid van het universum te ontmoeten.

Nog niet gelezen? Zeker doen….een aanrader! Klik gewoon op onderstaand plaatje.

De inhoud van dit boek zorgt er steeds weer voor dat ik me altijd besef dat ik geleid wordt door een hogere macht die er altijd voor mij is. En mij nu wederom geholpen heeft mijn hart te volgen! Ik heb trouwens nog veel meer interessante boeken die ik je kan aanraden, op het gebied van spiritualiteit, esotherie, hoogsensitiviteit etc. Speciaal voor jou maakte ik een selectie. Kijk daarvoor gerust eens hier.

Meer weten over De Piekerballon, de reacties van ouders en kinderen en waarom deze breintraining zo veel effectiever is dan een gemiddelde geleidemeditatie? Je leest er alles over op deze pagina! Liever een persoonlijk advies? stuur me gerust je vraag via een Whatsapp bericht!

Ik hoor heel graag wat jij van De Piekerballon vindt. Schroom niet om mij je ervaringen te mailen als je de oefening hebt geluisterd….feedback is voor mij heel belangrijk en waardevol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven